20 / 05 / 2024

Turgutlu arıtma ihalesi

Turgutlu arıtma ihalesi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Merkez ve Turgutlu ilçeleri Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı işi ihalelerini gerçekleştirdi.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da hayata geçirdiği atıksu arıtma tesisi, deneme çalışmalarına hazırlanıyor.

Mehmet Özhaseki: Niğde Bor'da yeni bir arıtma tesisi kuracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Bor ilçesinde yeni bir arıtma tesisi kuracağız. Önümüzdeki süreçte, planlaması, ihalesi yapılacak. Bir yıla kalmadan temelini atarız inşallah. Yaklaşık 2-3 yıl yapım süreci olacak." dedi.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da evsel nitelikli atıksuların çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi için inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin yüzde 60’ı tamamlandı.

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

Sapanca arıtma tesislerinin ihalesi tamam!

Sapanca Memnuniye İçmesuyu Arıtma Tesisi inşası ve Karapürçek İçmesuyu Artıma Tesisi rehabilitasyonu için hazırlanan projelerin ihalesi gerçekleştirildi.

Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi 21 Eylül'de!

Osmancık’ın tüm yerleşim alanlarını kapsayan Alt Yapı Projesi ile Atık Su Arıtma Tesisi 21 Eylül’de ihale ediliyor.

İzmir Küçük Menderes arıtma tesisi ihalesi 19 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma kurmak için ihaleye çıkıyor.

Turgutlu arıtma tesisi çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun geleceğine yatırım yapıyor. İlçede inşa edilen atıksu arıtma tesisi büyük bir hızla yükseliyor.

Konya Akşehir'e 11 milyon TL'lik su arıtma tesisi yapılıyor!

Konya'nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. Atık su arıtma tesisinin 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapıldı.

Burdur ileri arıtma tesisinde çalışmalar başlayacak!

İleri arıtma tesisinin en kısa sürede yapım ihalesi süreci de tamamlanarak özellikle yaz aylarında şehri saran kötü kokunun önüne geçilecek ve Burdur Gölünün kirliliğini azaltılacaktır.

Manisa Turgutlu'ya yeni arıtma tesisi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da inşası devam eden atıksu arıtma tesisinde çalışmalar hızla ilerliyor.

Turgutlu arıtma ihalesi Haberi

Turgutlu arıtma ihalesi

İller Bankası Genel Müdürlüğü'nce ihalelerin Ankara'da gerçekleştirildiği belirtilirken, toplamda 101 milyon TL olan tesislerin tamamlanmasıyla birlikte atık suların çevreye zararlı unsur olmaktan uzaklaşacağı ifade edildi. 



MASKİ Genel Müdürlüğü. Manisa Merkez ve Turgutlu ilçelerinin atık su arıtma tesislerinin ihalelerini. İller Bankası Genel Müdürlüğü'nce Ankara'da gerçekleştirdi. İhalelerin tamamlandığını ve resmi prosedürlerin tamamlanma sürecini beklediklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç. tesisler hakkında bilgi verdi. Manisa Merkezde kurulacak olan tesisin ihalesine 22 firmanın katıldığını ve yaklaşık maliyetin 51 milyon 219 bin 958 TL olduğunu belirten Koç, Turgutlu ilçesinde kurulacak olan tesisin ihalesine ise 30 firmanın katıldığını ve yaklaşık maliyetin 49 milyon 832 bin 62 TL olduğunu belirtti. Manisa Merkezde inşaatı gerçekleştirilecek olan tesisin merkezde yaşayan 474 bin 321 kişiye hitap edecek şekilde günlük...