30 / 04 / 2024

turgutlu arıtma tesisi ihalesi

turgutlu arıtma tesisi ihalesi

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, " Gediz 'i kirlilikten kurtarmak için uygulanacak en önemli projenin startını verdik " dedi.

Manisa Atık Su Arıtma Tesisi ihalesi 30 Nisan'da!

Manisa atık su arıtma tesisinin ihalesine hazırlanıyor. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, her iki ihalenin de 30 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce Ankara’da gerçekleştirileceğini belirtti.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da hayata geçirdiği atıksu arıtma tesisi, deneme çalışmalarına hazırlanıyor.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Turgutlu arıtma tesisi çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun geleceğine yatırım yapıyor. İlçede inşa edilen atıksu arıtma tesisi büyük bir hızla yükseliyor.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin, Atık Su Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şirin, “Hem bugünümüze hem de yarınımıza suyuyla da çok daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunacağız” dedi.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi 2017 yılında bitecek!

Turgutlu Belediyesi, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilecek olan Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi 2017 yılında faaliyete geçecek.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (MASKİ) Turgutlu'ya kazandıracağı Atık Su Arıtma Tesisi (AAT) kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatı yapım işi ile ilgili olarak, ihaleyi alan firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nde yer teslimi yapıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’ya kazandıracağı Atıksu Arıtma Tesisi’nin (AAT) yer teslimi yüklenici firmaya yapıldı.

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti!

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti. İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce ihalelerin Ankara’da gerçekleştirildiği belirtilirken, tesislerin tamamlanmasıyla birlikte atık suların çevreye zararlı unsur olmaktan uzaklaşacağı ifade edil

Manisa ve Turgutlu arıtma ihaleleri gerçekleşti!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Merkez ve Turgutlu ilçeleri Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı işi ihalelerini gerçekleştirdi.

Turgutlu atık su arıtma tesisi ihalesi 30 Nisan'da!

Manisa Su ve Kanalizasyon İşleri (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'da Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerine hizmet verecek atık su arıtma tesisi ile Turgutlu atık su arıtma tesisinin ihalesine hazırlanıyor.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

turgutlu arıtma tesisi ihalesi Haberi

turgutlu arıtma tesisi ihalesi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'da Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerine hizmet verecek atık su arıtma tesisi ile Turgutlu atık su arıtma tesisinin ihalesine hazırlanıyor. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, her iki ihalenin de 30 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü'nce Ankara'da gerçekleştirileceğini belirtti. 



MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, aük su arıtma tesisleri konusunda önemli hamlelerinin olduğunu ifade ederek, Manisa'nın yeni atık su arıtma tesisine kavuşacağının müjdesini vererek, tesislerin planlanması aşamasında ilin nüfus artış hızının dikkate alındığını ve projelendirmesinin bu metoda uygun olarak geliştirildiğini ifade etti. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Manisa'nın güzide değerlerinden birisi olan Gediz'i kirlilikten kurtarmak için uygulanacak en önemli projenin startını verdik" dedi. 


Hür Işık...