05 / 05 / 2024

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore mi edilecek

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore mi edilecek

Manisa'daki Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasında başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore ediliyor!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasını da restore ediyor.

İzmir’de dönüşüm fiyaskosu! Dev proje yılan hikayesine döndü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer’in, Büyükşehir güvencesiyle temelini attığı 380 konut aradan 2 sene geçmesine rağmen hala tamamlanamadı. Yılan hikayesine dönen projede inşaat durdu.

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

O ildeki 4 adet arsa ile 3 adet iş yeri satılacak! 118 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet iş yerini 118 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Belediye o ilçede zemin+batar katlı iş yeri iş yeri satacak! 

Turgutlu Belediyesi, Manisa Turgutlu'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Zemin+batar katlı iş yeri 903,90 metrekare alana sahip.

Eskişehir'de 40 adet arsa 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir, Odunpazarı ilçesinde yer alan 40 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

O ilde 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla 38 arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere son dakika fırsatı! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir ili, Sivrihisar, Odunpazarı ve İnönü ilçelerinde yer alan 38 adet arsayı satıyor. Peki Eskişehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore mi edilecek Haberi

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore mi edilecek


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasında başlatılan restorasyon çalışmaları son sürat devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, kısa süre sonra mekanın Turgutlu’nun uğrak mekanlarından biri olacağını belirtti.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ile birlikte çalışmaların devam ettiği binayı inceledi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu konuyla ilgili olarak “Sadece binanın içinde çalışma yapmıyoruz. Çevresinde de bir çalışma yapacağız. Detaylandırmadan sonra hangi amaçla kullanacağımıza karar verdikten sonra bir çalışma ortaya çıkacak. Yapılan çalışmanın uzun sürmesinin sebebi her aşamanın Anıtlar Kurulu’nun onayından geçmesinden kaynaklanıyor. Sonuna geldik, yakında Turgutlulu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Turgutlu’muza hayırlı...