06 / 07 / 2024

turgutlu haberleri

turgutlu haberleri

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan yol yapım, tamirat ve yenileme çalışmalarına Turgutlu ilçesinin Özyurt ve Selvilitepe Mahallesi'nde devam ediliyor.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Manisa Turgutlu için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Turgutlu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turgutlu’ya nazım imar planı müjdesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planma Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Zekai Görgülü “Çalışmalarımız sonunda Turgutlu’ya nazım imar planı çıkaracağız” diye konuştu.

Manisa Turgutlu'nun yeni imar planına 'fay hattı' kriteri!

'Turgutlu'nun Fay Hatları ve Deprem' konferansında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'nun imar planının fay hattı dikkate alınarak yapılacağını söyledi.

Manisa Turgutlu'da yapılacak biyogaz tesisine halktan tepki!

Manisa Turgutlu’da yerleşim yerleri ve tarım arazilerine inşa edilmek istenen biyogaz tesisinin kurulmasını istemeyen halk, dava açma yoluna gidiyor. İtiraz dilekçelerini yetkililere teslim eden Turgutlu halkı, tesisin içme sularını da tehlikeye soktuğunu aktardı...

Turgutlu'da gönüllüler ihtiyaç sahiplerinin evlerini yenilediler! 

Manisa Turgutlu’da bir grup mahalleli, sosyal medyadan kurdukları grupla, evleri kötü durumdaki aileler için harekete geçti. Gönüllüler tarafından imece usulü yenilenen evler, yüzleri güldürdü.

Manisa Turgutlu'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şehzadeler Sosyal Güvenlik Merkezi, Manisa İli, Turgutlu İlçesi, 5.Mıntıka Mahallesi, 2472 ada, 1 parsel yer alan arasa 6 milyon 104 bin TL'ye satıyor.

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ikinci oturum toplantısı gerçekleşti. Toplantıda gündem maddelerini imar oluşturdu.

turgutlu haberleri Haberi

turgutlu haberleri

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Özyurt Mahallesi Çanakkale Sokak'ta bir süre önce yenileme çalışmalarına başlanmıştı. İlk olarak yolun yıpranmış durumdaki beton zemini kaldırılmış ve ardından altyapı kontrolleri ile gerekli iyileştirmeler yapılmıştı. Şu sıralar sokağın kaldırımlarına parke taşlarının döşenmesine başlandı. 


Özyurt Mahallesi'nin yanısıra ekiplerin bir bölümü de Selvilitepe Mahallesi'nde yeni bir yol çalışmasına başladılar. Buradaki çalışma kapsamında Sınır Sokak'ın alt bölümü ekipler tarafından imar planlarında belirlenen sınırlara göre trafik akışına uygun hale getiriliyor. Her iki alandaki çalışmanın da kısa zaman içerisinde tamamlanarak yolların trafiğe açılacağı belirtiliyor.


Yeni...