18 / 05 / 2024

Turgutlu OSB projeleri ne durumda

Turgutlu OSB projeleri ne durumda

Turgutlu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Çetinkaya 'Turgutlu OSB'de öncelikli hedefimiz süratle bölgenin tümünün altyapısının bitirilmesi ve 5 yıl içerisinde faal şüirket sayısını artırarak çalışan sayısını 2016'dan 5 bine ulaştırmak' dedi.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Manisa Turgutlu projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor, bu kapsamda Turgutlu'da hayata geçirilecek yatırımlar masaya yatırıldı.

Hopa, liman ve OSB projeleriyle cazibe merkezi olacak!

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Hopa Limanı ve OSB projeleri hakkında açıklama yaptı.. İşte detaylar..

İzmir Makine'nin Turgutlu OSB'deki fabrikası açılıyor!

Yaklaşık iki yıl önce araştırma-geliştirme faaliyetleriyle plastik sektörüne iddialı bir giriş yapan İzmir Makine sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa Turgutlu’daki Organize Sanayi Bölgesinde kurdu.

Manisa Turgutlu OSB projesine ilişkin 3 sorun mecliste!

Manisa Turgutlu 1. OSB projesine ilişkin sorunlar Manisa Milletvekili Erkan Akçay tarafından meclise taşındı. Akçay sorularını Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a iletti..

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Turgutlu OSB hedef yükseltti!

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların cazibesini daha da artırdı. Aynı zamanda Turgutlu Belediye Başkanı olan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, 2015 hedeflerini yakaladıklarını ifade ederek, 2016'dan beklentilerini anlattı.

Turgutlu OSB'nin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Manisa’da pek çok avantajıyla öne çıkan sanayi alanlarından biri olan Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yatırımcılar açısından cazibesini daha da arttırdı.

Berka'nın Turgutlu OSB fabrika inşaatı tamamlanma süresi uzatıldı!

Berka A.Ş'nin Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde yapmakta olduğu fabrika bina inşaatı OSB'nin yol çalışmalarını tamamlayamaması nedeni ile Turgutlu OSB tarafından inşaat tamamlama süreci uzatıldı.

Turgutlu OSB projeleri ne durumda Haberi

Turgutlu OSB projeleri ne durumda

Turgutlu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Çetinkaya, 2016 kişinin çalıştığı bölgede istihdamı artırmak için çalıştıklarını belirtti Turgutlu OSB Yönetimi Kurulu Başkanlığına getirilen Sanayici Yaşar Çetinkaya, "Turgutlu OSB'de öncelikli hedefimiz süratle bölgenin tümünün altyapısının bitirilmesi ve 5 yıl içerisinde faal şüirket sayısını artırarak çalışan sayısını 2016'dan 5 bine ulaştırmak" dedi. Çetinkaya, "Manisa Turgutlu 1. Organize Sanayi Bölgemizin Turgutlu'ya 3 km mesafede Çepnidere mevkiinde 1996 yılında yer seçimi yapılarak kurulumu gerçekleşti. İzrmr- Ankara E-96 karayolu üzerine 2.5 km cepheli olan bölge İzmir limanına 45 km, Manisa'ya 26 Km, Hava Limanına 60 Km, Turgutlu DDY İstasyonu'na 4 Km mesafede olup ulaşım yönüyle tercih edilen merkez durumundadır. 


Bölgemiz OSB Kuruluş Protokolüne göre %88 Turgutlu Belediyesi %6 Manisa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı %6 Turgutlu...