16 / 05 / 2024

turgutlu tarihi projeler

turgutlu tarihi projeler

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Tarihi Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesi’ni masaya yatırarak, projenin hayata geçirilmesi noktasında ilk adımı attı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ile proje hakkında görüştü.

TOKİ o illerdeki projeleri için beklenen tarihi açıkladı! Ucuz ev bekleyenler dikkat! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeleri için beklenen tarihi açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte şehir şehir o projeler...

Emlak Konut kampanyalı projeler 2018!

Emlak Konut kampanyalı projeler 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son başvuru tarihi 7 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Turgutlu'da dönüşüm sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların yaşam standartlarını yükseltiyor.

Tarihi Yarımada'da Koruma Kurulu devre dışı!

Tarihi Yarımada Fatih’ten sonra, Beyoğlu’nda da bundan böyle tescilsiz yapılarla ilgili tüm projeler ilçe belediyesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Manisa Turgutlu'da teslimler Haziran'da!

TOKİ tarafından Manisa Turgutlu İlçesi'nde inşa edilen 282 konutun teslim tarihi açıklandı. Konutlar Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme Projesi tanıtıldı!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından çeşitli turistik ve tarihi alanların gün yüzüne çıkarılması amacıyla hazırlanan projeler sayesinde Konuralp Antik Kenti gelecek nesillerin kültür mirası haline gelecek.

Turgutlu Ve Salihli'ye yeni projeler geliyor!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ağırladı.

Türkiye'de 30 yılda 211 tarihi proje hizmete girdi!

Kamu-Özel işbirliği(KÖİ) uygulamaları meyvesini verdi, dev projeler hizmete girdi. Enerjiden ulaştırmaya, turizmden sağlığa 30 yılda 211 tarihi proje KÖİ yoluyla hayata geçirildi. Projelerin toplam yatırım büyüklüğü, 52.2 milyar dolar.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu’da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin yapacağı projeler hakkında müjdeyi verdi.

Avrupa Yakası'nda bu yıl teslim edilecek projeler!

Pek çok alıcı teslim tarihi yaklaşan, dolayısıyla kira artı kredi taksidi dönemi kısa olan projeleri seçiyor. İşte İstanbul Avrupa Yakası'nda bu yıl teslim edilecek projeler...

Manisa Turgutlu Belediyesi hizmet binası restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Turgutlu Eski Belediye Binası’nda sürdürdüğü restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan restorasyon çalışmasıyla tarihi bina, modern bir görünüme kavuşturulacak.

Turgutlu Eski Belediye Binası restore ediliyor!

Turgutlu Belediyesi tarafından Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi olarak kullanılan tarihi binaya Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon gerçekleştirilecek, yapılacak restorasyonun ardından ilçeye prestijli bir mekan daha kazandıracak.

Manisa'daki Turgutlu Belediye Binası restore ediliyor!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi olarak kullanılan tarihi binaya Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon gerçekleştirilecek.

turgutlu tarihi projeler Haberi

turgutlu tarihi projeler

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Tarihi Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesi’ni masaya yatırarak, projenin hayata geçirilmesi noktasında ilk adımı attı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ile proje hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Şirin, “İlçemizin geçmişini geleceğe taşıyan projelerden biri olan Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesi, bölgede tarihi bir atmosfer yaratarak, ekonomik, sosyal ve kültürel fayda sağlayacaktır” dedi.


Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıldil’i makamında ağırlayarak, Tarihi Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesihakkında kendisiyle görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede Turgutlu Belediyesi Teknik Danışmanı Şehir Plancısı Yılmaz Kocatuğ da yer aldı. Proje hakkında detayların görüşüldüğü toplantıda, ilçenin geçmiş ticaret hayatını kültürel dokuyu koruyarak geleceğe taşımak istediklerini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, bu anlamda...