18 / 05 / 2024

Turgutreis Atıksu Terfi Merkezi

Turgutreis Atıksu Terfi Merkezi

Turgutreis Atıksu Terfi Merkezinin plan proje aşamasında olduğunu belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen konunun, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından dikkatle takip edildiğini vurguladı.

Turgutreis Atıksu Terfi Merkezi yenilenecek!

Bodrum Turgutreis Mahallesinde yaklaşık 20 yıldır sorunu çözülemeyen Turgutreis Atıksu Terfi Merkezi'nin bakım onarım çalışmaları MUSKİ Tesisler Daire Başkanlığı tarafından başlatıldı.

Süleymanpaşa Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nde inşaat devam ediyor!

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa beraberindeki kontrol mühendisleri ile birlikte Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde ve yapımında sona yaklaşılan Atıksu Terfi Merkezi 12 İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Aydın Efeler'de atıksu arıtma tesisi restore ediliyor!

Aydın'da sürdürülen alt yapı çalışmalarının önemli bir bölümü'de Efeler ilçesinde gerçekleşiyor. ASKİ mevcut atıksu arıtma tesis ve terfi merkezlerini restore ediyor.

Tekirdağ Altınova Atıksu Terfi Merkezi inşaatında son durum!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İkinci ileri biyolojik atıksu arıtma tesisimizi de önümüzdeki aylarda İstanbul yolu üzerindeki TOKİ civarına yapacağız. Yenice tarafından gelen tüm kanalizasyonu orada arıtacağız" dedi.

Turgutreis Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis Mahallesi tarafında yapılacak olan Turgutreis Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Tekirdağ Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı incelendi!

Süleymanapaşa ilçesi Altınova mahallesinde yapımı devam eden, Süleymanpaşa ilçe merkezinin atıksularını kollektör hattı ile toplayarak Batı Atıksu Arıtma Tesisine iletecek olan Terfi Merkezi 12 inşaatı alanında incelemelerde bulundu.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Antalya sahillerinin geleceğini kurtaracak Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı, açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı

Yatağan Atıksu Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

Muğla’da 2013 yılında yapımı başlayan Yatağan Atıksu Arıtma Tesisinin tanıtımı yapıldı. 2023 yılı nüfusuna göre projelendirilen tesis yaklaşık 6 milyon TL’ye mal oldu.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve kapasite artırımına gidilen Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenlenen tören ile açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün açılıyor!

Kapasite artırımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün AB ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı tören ile açılıyor.

Mersin Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Bozyazı'da 2013 yılında ihalesi tamamlanan Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı. Tesisisn açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MHP'li milletvekilleri adaylarının katılımı ile gerçekleşti.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Turgutreis Atıksu Terfi Merkezi Haberi

Turgutreis Atıksu Terfi Merkezi

Terfi merkezinde bulunan pompaların yaklaşık 20 yıllık bir kullanımı olduğunu açıklayan Ülgen, "Projelerimiz arasında olan Turgutreis Atıksu Terfi Merkezindeki pompaların uzun zamandır kullanıldığını tespit ettik. Şu an atıksuyun denize boşalma sebebinin de bu nedenle kaynaklandığını düşünüyoruz. Bölgede bulunan ekip arkadaşlarımız konuyu yerinde inceleyerek gerekli çalışmalar başladı. 



Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözecek ve bölge nüfusuna yeterli olacak Atıksu Arıtma Tesisini hayata geçirmek üzere projelerimizi tamamladık. En kısa sürede tesisimizin bakım onarımını tamamlayarak bölgede yaşanan sıkıntıları sonlandıracağız" şeklinde konuştu. 



Gazete...