04 / 05 / 2024

turhal belediyesi muhtarlıklar müdürlüğü

turhal belediyesi muhtarlıklar müdürlüğü

Turhal Belediyesi'nde Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün kurulduğunu açıklayan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Muhtarlıklar masası yerel yönetim zincirinin en önemli halkalarından biridir" dedi

Belediyelerden TOKİ'ye 81 milyonluk borç!

TOKİ’den aldığı evlerin taksitini ödemeyen vatandaşlar için fesih ve dava süreci başlatılırken, İstanbul'da Esenler Belediyesi ile Ağrı Belediyesi aldıkları taşınmazların taksitlerini ödemeyerek TOKİ'ye toplamda 81 milyonluk borç yaptılar...

Deprem destekleri başvuru detayları belli oldu: O süreye dikkat!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 şehirde yapılacak destek ödemelerinin detayları belli oldu. Bu kapsamda afetzede hak sahipliği başvurusu e-Devlet üzerinden ya da mahalle, köy muhtarlıkları üzerinden yapılabilecek. Talep içinse 60 günlük süre verildi.

O ildeki 3 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 2 Şubat'ta! 

Tokat ili Turhal Belediyesi, Tokat ili, Turhal ilçesi, Kayacık Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Turhal Belediyesi 2 adet arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Fiyatları dudak uçuklattı! 

Tokat Turhal Belediyesi, Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor...

Turhal Belediyesi kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek. İhale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerine devam ediyor. Kocaeli'deki 12 ilçenin kırsal mahalleleri başta olmak üzere Kocaeli genelinde yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor.

Turhal Belediyesi'nden 13.8 milyon TL'ye satılık 33 gayrimenkul!

Turhal Belediyesi, Müftü Mahallesi'ndeki 33 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Turhal Belediyesi'nden 64,1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Turhal Belediyesi Osmangazi Mahallesi'nde inşaat ihalesi yapıyor. İhale 28 Haziran 2018 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Turhal Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Turhal Belediyesi, 3 mahallesindeki 9 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkuller için ihale 28 Aralık'ta gerçekleşecek..

turhal belediyesi muhtarlıklar müdürlüğü Haberi

turhal belediyesi muhtarlıklar müdürlüğü


Turhal Belediyesi'nde Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün kurulduğunu açıklayan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Muhtarlıklar masası yerel yönetim zincirinin en önemli halkalarından biri olan muhtarlarımızla yürütülen sıkı işbirliği ile istek, öneri ve görüşlerinizi yine en hızlı şekilde çözümleyip hizmete dönüştürüyor. Turhal MBS(Muhtarlar Bilgi Sistemi) muhtarlarımızın mahallerinin sorunlarını birinci elden öğrenmek için kurulmuştur. Muhtarlarımızın talepleri öncelikli olarak ele alınacak ve çözülecektir. ya da takvimlendirilecek ve muhtarlarımıza bilgi verilecektir. Bu amaçla 'Beyaz Masa Whatsapp  Hattı'nda muhtarlarımız ile grup sohbeti oluşturulmuştur. Muhtarlarımız ise Whatsapp   grubu ile sorumlu personelimize mahallelerindeki sorunları anlık görüntüleme yaparak gönderebilecekler." diye konuştu.



Turhal...