04 / 05 / 2024

Turhal Muhtarlıklar Müdürlüğü açıldı mı

Turhal Muhtarlıklar Müdürlüğü açıldı mı

Turhal Belediyesi'nde Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün kurulduğunu açıklayan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Muhtarlıklar masası yerel yönetim zincirinin en önemli halkalarından biridir" dedi

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki taşınmazlarının devri TBMM'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki bazı kültür varlıklarının mülkiyetinin mazbut vakıflara devri yönündeki kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Banka ve tapu müdürlüklerinden çıkan kişileri takip ederek 1 milyon lira çaldılar!

İstanbul ve Tekirdağ'da banka ve tapu müdürlüklerinden çıkan kişileri izleyerek yaklaşık 1 milyon TL çaldıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Şişli Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü uyarmış!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'yle ilgili olarak açıklama yapan Şişli Belediyesi yetkilileri, 1 Mart tarihinde yağmur nedeniyle meydana gelen toprak kayması konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü yazılı olarak uyardıklarını belirtti.

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde rüşvet çetesi!

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü memurları ile müdür yardımcıların tapulu gayrimenkul satışlarında rüşvet aldığı tespit edildi. 6'sı kadın, 14'ü tutuklu toplam 52 sanık gözaltına alındı. Sanıklar hakkında 24 yıla kadar değişen hapis cezası istendi.

TMO ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasındaki anlaşmazlıklar mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasında çıkan bir anlaşmazlığa ilişkin soru önergesi hazırladı..

KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasında çalışmalar başladı!

Şükrü Mısırlı, yeni hizmet binası için çalışmalara hız verdiklerini belirterek, KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalara bugün başladıklarını belirtti.

Turhal Muhtarlıklar Müdürlüğü açıldı!

Turhal Belediyesi'nde Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün kurulduğunu açıklayan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Muhtarlıklar masası yerel yönetim zincirinin en önemli halkalarından biridir" dedi

Beykoz'da Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kuruluyor!

Muhtarların vatandaşlara daha etkin ve hızlı hizmet vermesi için Beykoz Belediyesi bünyesinde kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü 45 mahallenin muhtarını istişare ve tanıtım toplantısında bir araya getirdi.

Manisa'da büyük bir kentsel dönüşüm başlatacağız!

Manisa Yunusemre muhtarların sorunlarını Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma ve Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, 80 muhtarla bir araya geldi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yıkılacak mı?

Adana Valiliği tarafından, mania kriterlerine takıldığı için yapımı durdurulan ve son 6 katının tıraşlanmasına karar verilen Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nda yıkım çalışmaları için hazırlıklar başladı.

Kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında kurulan kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma usul ve esasları yönerge ile düzenleniyor.İşte kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları....

Manisa Yunusemre'nin yeni müdürleri göreve başladı!

Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında alınan kararla Etüt Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne atanan Vacide Elmalı ile Kırsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Müdürlüğüne atanan Ramiz Çoban görevlerine başladı.

Yeşil Yıldırım için müdürlük kuruldu!

Daha yeşil ve daha temiz bir Yıldırım hedefi doğrultusunda çalışmalarına yön veren Yıldırım Belediyesi, geri dönüşüm ve atıkların kontrol altına alınması amacıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nü kurarak önemli bir adım attı.

Turhal Muhtarlıklar Müdürlüğü açıldı mı Haberi

Turhal Muhtarlıklar Müdürlüğü açıldı mı


Turhal Belediyesi'nde Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün kurulduğunu açıklayan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Muhtarlıklar masası yerel yönetim zincirinin en önemli halkalarından biri olan muhtarlarımızla yürütülen sıkı işbirliği ile istek, öneri ve görüşlerinizi yine en hızlı şekilde çözümleyip hizmete dönüştürüyor. Turhal MBS(Muhtarlar Bilgi Sistemi) muhtarlarımızın mahallerinin sorunlarını birinci elden öğrenmek için kurulmuştur. Muhtarlarımızın talepleri öncelikli olarak ele alınacak ve çözülecektir. ya da takvimlendirilecek ve muhtarlarımıza bilgi verilecektir. Bu amaçla 'Beyaz Masa Whatsapp  Hattı'nda muhtarlarımız ile grup sohbeti oluşturulmuştur. Muhtarlarımız ise Whatsapp   grubu ile sorumlu personelimize mahallelerindeki sorunları anlık görüntüleme yaparak gönderebilecekler." diye konuştu.



Turhal...