07 / 05 / 2024

Turistik Ötekiler

Turistik Ötekiler

Turistik Ötekiler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) açıklamasına göre, Ortadoğu'daki karışıklıklar, Türkiye genelinde yaşanan toplumsal olaylar gibi gelişmeler, Türkiye genelinde otel doluluklarını da olumsuz etkiledi.

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Mavitur Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavitur Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 113 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 226 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Palmiye Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Palmiye Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 247 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Ladin Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ladin Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 140 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eray Berber tarafından kuruldu. 

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının ortak çalışması sonucu, Ankara-Kars-Ankara arasında hizmet verecek olan Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yapıldı.

Turistik Doğu Ekspresi seferleri bugün başlıyor!

Turistik Doğu Ekspresi, bugün saat 19.00’da tarihi Ankara Garı’nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket ediyor.

OFC Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

OFC Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ciğer tarafından kuruldu... 

Turistik Doğu Ekspresi yarın açılıyor!

Doğu Ekspresi'nde artan yolcu talebi karşılanamadığı için, Ankara-Kars-Ankara arasında turizm amaçlı Turistik Doğu Ekspresi seferi konuldu. Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yarın gerçekleştirilecek.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Popüler Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Popüler Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Havva Yağcı tarafından kuruldu...

Turistik Ötekiler Haberi

Turistik Ötekiler

Turistik Ötekiler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) açıklamasına göre, Ortadoğu'daki karışıklıklar, Türkiye genelinde yaşanan toplumsal olaylar gibi gelişmeler, Türkiye genelinde otel doluluklarını da olumsuz etkiledi. Bu durum dünyanın önde gelen veri ve analiz şirketlerinden STR Global'in Ekim 2014 Ülke Performans Raporuna da somut olarak yansıdı. 


TUROB açıklamasına göre, Ortadoğu'daki karışıklıklar, Türkiye genelinde yaşanan toplumsal olaylar gibi gelişmeler Türk turizmine fatura çıkarmaya devam ediyor. Özellikle geçen ay Kobaııi'deki olayları protesto eylemlerinin otellere zararı 13 milyon avroyu aşarken, Türkiye genelinde otel dolulukları da olumsuz etkilendi. Bu durum dünyanın önde gelen veri ve analiz şirketlerinden STR Global'in Ekim 2014 Ülke Performans Raporuna da somut olarak yansıdı. 


STR'nin raporunda İsrail de Avrupa pazarına dahil olarak gösterilirken, ekim 2014 döneminde, tüm Avrupa ülkelerindeki en düşiik doluluk...