28 / 04 / 2024

turizm 2014 raporu

turizm 2014 raporu

Türkiye 2014 yılını Avrupa'nın en düşük doluluk oranına sahip ülkelerden biri olarak kapattı. Yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlayan Türkiye otellerinde ortalama doluluk yüzde 2.2 düşüşle yüzde 62'ye geriledi.

Utopya Turizm İnşaat'ın faaliyet raporu yayınlandı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik A.Ş., faaliyet raporu, sorumluluk beyanı ve finansal rapor yayınlandı. 

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

Utopya Turizm İnşaat 2017 faaliyet raporu!

Utopya Turizm İnşaat'ın 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal tablosu yayınlandı.

Karadeniz'in turizm geliştirme raporu hazırlandı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kültür Bilimleri Akademisi Başkanı Prof. Dr. Kemal Üçüncü başkanlığında hazırlanan "Karadeniz Bölgesi'nde Kültür ve Ekoturizm Bağlamında Sürdürülebilir Turizm Geliştirme Raporu" açıklandı.

Fas, 2014'te Afrika'da en çok turistin geldiği ülke oldu!

Afrika Kalkınma Bankasınca yayınlanan 2015 Afrika Turizm Raporu'na göre, bu kıtadaki ülkeleri 2014'te 65 milyon 300 bin turist ziyaret etti ve 43,6 milyon dolar gelir gelde edildi.

Torunlar GYO 2014 faaliyet raporu ile ödül aldı!

Yatırıma değer, yaşamaya değer projeler üreten Torunlar GYO’nun 2014 yılı Faaliyet Raporu, “Başarının Adı Konmamış ilkeleri” adlı “best seller” kitap formatı ve farklı içeriğiyle, uluslararası 3 ayrı organizasyon tarafından büyük ödüle layık bulundu.

Akfen GYO’nun 2014 faaliyet raporu ödül aldı!

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’nde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ kategorisinde ‘Altın’ ödüle değer görüldü.

Akfen GYO Faaliyet Raporu 2014 Vizyon Ödülleri’nde ‘Altın’ ödül aldı!

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’nde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ kategorisinde ‘Altın’ ödüle değer görüldü.

İş GYO'nun 2014 raporu uluslararası ödül aldı!

Değişimin mimarı İş GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu uluslararası alanda birden fazla ödüle layık görüldü.

Türkiye'de bu yıl Rus turist sayısı yüzde 28.3 düştü!

Bayram Tatili ve Turizm Sezonu Raporu'na göre yerli turist, yaklaşan Ramazan Bayramı'nda en uygun tatili Side'de yapacak rapora göre ilk 5 ayda Rus turistte yüzde 28.3 düşüş yaşandı.

Yalova Termal Turizm Merkezi etüt raporu onaylandı!

Yalova Termal İlçesi Turizm Merkezi ve 1/25000 ölçekli Bursa G22.D.2 ve G22.D.2 no’lu harita paftalarına ait, Çevre Düzeni Planına altlık Arazi Kullanımına Esas Jeolojik Etüt Raporu onaylandı.

İstanbul turizmde dünya 5'incisi oldu!

MasterCard' ın gelenekselleştirdiği ve dünyanın önde gelen 132 şehrini inceleyen turizm trendleri raporu yayımlandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 2014 yılı Faaliyet Raporu açıklandı!

Başkan Usta, bugünkü Belediye Meclis Toplantıs’nda 2014 yılı Faaliyet Raporu’nu Meclis üyeleriyle paylaştı. 2014 yılı faaliyetlerine ilişkin geniş bir sunum yapan Başkan Usta, Meclis üyelerinin sorularını da cevaplandırdı.

turizm 2014 raporu Haberi

turizm 2014 raporu

Toplumsal olaylar, çevre ülkelerde yaşanan sıkıntılar, Rusya'daki kri zin gölgesinde kalan turizmde 20H'ün otel doluluk bilançosu belli oldu. Veri ve analiz şirketi STR Global'in hazırladığı '2014 Ülke Performans Raporu' açıklandı. 


ODA BEDELLERİ DE İNDİ 

2014 yılında Türkiye'ye gelen turist sayısı yüzde 5.5 artışla 36.8 milyona ulaşmasına rağmen, otel dolulukları geçen yıl kan kaybetti. STR verilerinden hareketle Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'nin (TUROB) analizine göre, düşüş sadece dolulukla sınırlı kalmadı. Ortalama günlük satılan oda bedel de Türkiye genelinde yüzde 3.7 düşüşle 105.9 Euro olarak gerçekleşti. 

Yastık attı altınlar konuta gitti GEÇTİĞİMİZ yılın son aylarında 89 lira seviyesindeki altının gram fiyatının yeni yılın ilk günlerinde 98 liraya kadar yükselmesini fırsat bilenler, yatırımlarının rotasını "güvenli liman" konuta çevirdi. 

İnşaat sektöründe durgun bir dönemde olmalarına karşın...