04 / 05 / 2024

turizm 2016 atağı

turizm 2016 atağı

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, turizm alanında 2017 yılına yönelik çalışmalara hız verdiklerini, bu kapsamda Japonya, Fransa ve İspanya'da düzenlenecek turizm fuarlarına katılacaklarını bildirdi.

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Tomaj Rashıdı tarafından kuruldu.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Hetari ve Yahya Ahmed S. Awdi ortaklığında kuruldu.

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu! 

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Beykoz'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Toraman tarafından kuruldu. 

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ünal tarafından kuruldu...

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Ata GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Ata GYO'nun19 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirdiği 2016 olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi ve olup 8 Mayıs 2017 tarihli TTSG'de ilan edildi.

Ata GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

turizm 2016 atağı Haberi

turizm 2016 atağı

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, turizm alanında 2017 yılına yönelik çalışmalara hız verdiklerini, bu kapsamda Japonya, Fransa ve İspanya'da düzenlenecek turizm fuarlarına katılacaklarını bildirdi. Demirtaş, 2016 yılının turizm açısından zor bir yıl olduğunu ifade etti. Rusya ile yaşanan gerilim, terör olayları ve darbe girişiminin, Türkiye'de güvenlik sorunu olduğu şeklinde haksız bir imaj yarattığını belirten Demirtaş, "2016 yılı turizm sezonu hiç kimsenin arzu ettiği gibi geçmedi. Belki 2017 yılı da bunu takip edecek ama elbette bu hep böyle sürecek değil. İzmir'in adını duyurmaya ve bu alanda dünyada 6. sırada yer alan ülkemizde turizmin en az yarayla bu dönemi atlatmasına çaba göstermeye devam ediyoruz. Şimdi çalışmalarımızı 2017 için yoğunlaştırdık ve gelecek yılın bu yıldan daha iyi olmasını...