02 / 05 / 2024

Turizm Borsası Fuarı

Turizm Borsası Fuarı

TAV Havalimanları, bu yıl 47'inci kez düzenlenen (ITB) Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda yerini aldı

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

THY 2018'de yeni havalimanına geçecek!

Berlin Uluslararası Turizm Borsasında (ITB) düzenlenen basın toplantısında konuşan Aycı, yeni havalimanının 2018'in ikinci çeyreğinde açılacağını beklediklerini belirterek, ''Biz de taşınmayla ilgili planlamamızı yaptık, üzerinde çalışıyoruz'' dedi.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Yabancı turizm yöneticilerinden Fuar İzmir'e tam not!

Fuar İzmir’i ziyaret eden yabancı turizm yöneticileri, “Fuar İzmir’i” gezdi. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ’ın eşlik ettiği konuk turizmciler, Gaziemir’deki dev fuar kompleksine “tam not” verdi.

Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

TMMOB Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

Ankara'daki Uluslararası Fuar Alanı temeli ne durumda?

Melih Gökçek,Salih Bezci, Nurettin Özdebir ve Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz’un katılımıyla 26 Mayıs’ta Akyurt Saracalar Mahallesi’nde temeli atılan Ankara Uluslararası Fuar Alanı, seçimlerin ardından kaderine terk edildi.

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

Adana, Dubai Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı!

Turizm sektöründe faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası üyelerinden oluşan bir grup çalışan, Birleşik Arap Emirliklerinin Dubai Emirliğinde düzenlenen, "Arabian Travel Market" (ATM) Turizm Fuarina katıldı.

Güman Kızıltan: İzmir'e turizm teşviki verilmeli!

İzmir'in sorunlarını anlatan İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan, İnciraltı, Kültürpark ve Fuar İzmir ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kızıltan İzmir'e turizm teşviğinin verilmesi gerektiğini savundu.

Kartepe Riyad Turizm Fuarı’na katılacak!

Kartepe’nin turizm potansiyelini artırmak ve ilçenin doğal, kültürel ve turistik özelliklerini ulusal ve uluslararası turizme kazandırmak amacıyla Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in girişimleri, meyvelerini vermeye başladı.

Turizm Borsası Fuarı Haberi

Turizm Borsası Fuarı


 TAV Havalimanları, bu yıl 47'inci kez düzenlenen (ITB) Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda yerini aldı. 

     TAV'dan yapılan açıklamaya göre, Almanya'nın başkenti Berlin'de 6 10 Mart arasında düzenlenen fuar turizm profesyonellerini ortak bir platformda buluşturmayı hedefliyor. 

     Almanya Şansölyesi Angela Merkel'in katılımıyla açılan fuarı beş gün boyunca 170 binden fazla insanın ziyaret etmesi bekleniyor. 180'den fazla ülkeden yaklaşık 10 bin şirketin temsil edildiği fuarda TAV Havalimanları, Hall 3.2/105 numarada bulunan 55 metrekarelik standıyla yer alıyor. 

     TAV Havalimanları Pazarlama Koordinatörü Aslıhan Çörtük konuya ilişkin açıklamasında, ''Bu yıl fuarda Türkiye'de işlettiğimiz havalimanlarının yanı sıra Makedonya, Gürcistan ve Tunus'taki havalimanı işletmelerimiz ile hizmet şirketlerimizi temsil eden standımızla yer alıyoruz'' dedi. 

     ITB Berlin'in, uluslararası turizm endüstrisinin tüm oyuncularını buluşturan kapsamlı bir organizasyon...