04 / 05 / 2024

turizm çalışanları eğitim

turizm çalışanları eğitim

Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmek için hayata geçirilen "Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi" (TUYUP) kapsamında Erzurum'da bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Housa Fatah tarafından kuruldu.

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? Başvuru şartları nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre çeşitli kadrolarda çalışacak 1.651 sözleşmeli personel alınacak. İşte personel alım sürecine dair tüm detaylar.

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Müge Toker tarafından kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Yashar Yıldız tarafından kuruldu.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Bilgin tarafından kuruldu.

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Masdarı tarafından kuruldu.

turizm çalışanları eğitim Haberi

turizm çalışanları eğitim


turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmek için hayata geçirilen "Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi" (TUYUP) kapsamında Erzurum'da bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yürütülen proje dolayısıyla Palandöken Dağı'ndaki bir otelde düzenlenen toplantıda, sektör temsilcileri bir araya geldi.


Erzurum Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, projeyle turizm sektörüne eğitim desteği verildiğini belirtti.


Öztürk, bu kapsamda bilinçlendirme seminerleri, turizm sektöründeki işletmelere ve çalışanlara yönelik mesleki ve dil eğitimleri verilmesi, sektördeki iş gücünün araştırılması, konaklama tesislerine eğitim ve danışmanlık verilmesi, on-line veri tabanının kurulması, eğitim kurumları arasındaki iş birliğinin geliştirilmesinin planlandığını ifade etti.


Kentin tarihi ve kültürü hakkında da bilgi veren Öztürk, Erzurum'un yüksek irtifa antrenmanı, kış sporları, doğa...