29 / 06 / 2024

turizm cenneti Mauritius

turizm cenneti Mauritius

Dünyanın önde gelen turizm merkezlerinden Mauritius Cumhuriyeti'nin Sanayi ve Ticaret Bakanı Cader Sayed Hossen, İzmirli genç iş adamlarını, ülkesinin hızla büyüyen ekonomisinden pay almaya çağırdı...

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Turizm cenneti Antalya'da 10 arsa satılıyor! 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Manavgat ilçesinde yer alan 10 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyat ve büyüklükleri...

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

Bozcaada'da koronavirüs nedeniyle emlak fiyatları katlandı!

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti olan Bozcaada'nın ana karadan uzak olması ve koronavirüs döneminde daha güvenli bir liman olarak görülmesi sebebiyle, adadaki ev, bağ ve tarla fiyatları katlandı.

Alaçatı Havalimanı tartışma konusu oldu!

İzmir Çeşme'ye bağlı turizm cenneti Alaçatı’da gelecek yıl nisan ayında ihalesi çıkacak havalimanı tartışma konusu oldu.

Ayder'deki kaçak yapılar yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ayder'de plan koşullarına uymayan 50 yapı var. Bu yapıların da ağustos ayı sonu itibarıyla gerekli tebligatları yaptıktan sonra yıkımlarını yaparak, Ayder'imizi inşallah 2020 yılı sonu itibarıyla örnek bir turizm cenneti haline getirmek istiyoruz" dedi...

İmar barışı fırsatçıları yakayı ele verdi!

İmar Barışını su istimal eden fırsatçıların adresi turizm cenneti Kaş oldu. Kaş’ı talan eden fırsatçılar ise uydu takibinde yakayı ele verdi.

Kaş'ta kaçak villalar mantar gibi türüyor!

Turizm cenneti Antalya Kaş'ta özellikle sahil kesimlerde inşa edilen kaçak villalar mantar gibi türüyor.

Ulugöl tabiat parkına mescit yapılacak!

Ordu Orman Müdürlüğü tarafından ildeki turizm cenneti Ulugöl’e mescit ve şadırvan yapılması için ihale düzenlendi. İkizce’deki Laleli Camii model örnek alındı.

Bozcaada’daki lüks villalar vatandaşların tepkisini çekti!

Çanakkale turizm cenneti Bozcaada’nın dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nun sırtlarında inşa edilen 19 villa, vatandaşların tepkisini çekti. İnşaat firması yetkilileri, “Yaptığımız kanunsuz bir iş yok” diye açıklama yaptılar. 

turizm cenneti Mauritius Haberi

turizm cenneti Mauritius

Dünyanın önde gelen turizm merkezlerinden Mauritius Cumhuriyeti'nin Sanayi ve Ticaret Bakanı Cader Sayed Hossen, İzmirli genç iş adamlarını, ülkesinin hızla büyüyen ekonomisinden pay almaya çağırdı. İGİD Başkanı Mehmet Timuroğlu, Mauritius'un canlı turizm potansiyeli ve yüksek tüketimi ile ciddi alternatif pazar olduğuna dikkat çekti.


Hint Okyanusu'nda ada devleti olan Mauritius Cumhuriyeti'nin Sanayi ve Ticaret Bakanı Cader Sayed Hossen, İGİD üyeleri ile bir araya geldi. İEF 'ye katılmak üzere ESİDEF 'in (Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu) konuğu olarak İzmir'e gelen Cader Sayed Hossen, İGİD'in (İzmir Genç İş Adamları Derneği) Gaziemir'deki binasında yapılan toplantıda ülkesindeki iş ve ticaret imkanlarını tanıttı, yatırım çağrısı yaptı.


"MAURİTİUS'DA ÜRETİN AFRİKAYA VERGİSİZ SATIN"

Geleceğin Hong Kong ve Singapur'u olarak nitelendirilen Mauritius'un turizm ve bağlı sektörleri başta...