08 / 05 / 2024

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Tülay Uzun tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Akdeniz tarafından kuruldu.

Zd Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zd Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ziya Dalmaz tarafından kuruldu.

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Pirçek tarafından kuruldu.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güler Sağlam tarafından kuruldu.

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Ahmed Aboushamar tarafından kuruldu. 

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet    Köseoğlu tarafından kuruldu.

Nuras Vip Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nuras Vip Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Semra Kahraman tarafından kuruldu.

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Tülay Uzun tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.


Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler düzenlemek,yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek, -Fuar,konferans, kongre ve toplantı organizasyonları düzenlemek, her türlü organizasyon faaliyetlerini gerçekleştirmek ve gerçekleştirilmesi için aracılık ve danışmanlık faaliyetinde bulunmak, yapılmış organizasyonu kiralamak ve kiraya vermek, gerek yurtiçi gerekse yurtdışında gerçekleştirilecek her türlü fuar etkinlikleri, bayi toplantıları,açılışlar,temel atma törenleri, paneller, sanat geceleri,ödül törenleri, gezi, eğlence, spor ve benzeri etkinlikleri düzenlenmesi için aracılık ve organizasyon yapmak ve danışmanlık faaliyetinde bulunmak. -Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır...