07 / 07 / 2024

turizm firmaları arap turist

turizm firmaları arap turist

Kale Outlet Center AVM Müdürü Bülent Karataş, “Ağustos ayından itibaren çoğunluğu Arap turistlere hizmet verenler olmak üzere toplam 28 tur firmasıyla çalışıyoruz ve bu sayıyı her geçen artırıyoruz” dedi.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Türkiye’deki konut projeleri Arap dünyasında tanıtılacak!

TÜRAP ve TurabExpo, tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek “Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı”nda bin 500 Arap yatırımcı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşacak.

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

Arap işadamlarından İstanbul'a emlak çıkarması!

TÜRAP ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek "Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı"nda, bin 500 Arap yatırımcı Türkiye'deki gayrimenkul firmalarıyla bir araya gelecek.

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Hetari ve Yahya Ahmed S. Awdi ortaklığında kuruldu.

Turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İSTEB Başkanı Ulvi Özcan, TÜİK Nisan 2019 konut satışları rakamlarını değerlendirdi. Özcan, Arap müşteri getiren turizm acentelerin emlakçılığa soyunduğunu söyledi.

Arap müşteri getiren turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İnşaat şirketlerinin yerli müşteriye farklı, yabancı müşteriye farklı fiyatlar uyguladığını belirten İSTEB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan, “Turizm acenteleri özellikle Arap müşterilerden fahiş ücretlerde hizmet bedeli  alıyor. Bu başıbozukluğun önüne geçilmeli” diye konuştu.

İnşaat firmaları Arap turistleri gözüne kestirdi!

500 bin dolarlık yatırım yapan kişiler ile 250 bin dolarlık konut satın alan yabancılara Türk vatandaşlığı verileceğinin açıklanması inşaat firmalarını harekete geçirdi. Firmalar, Atatürk Havalimanı’nda reklam afişleri asmaya başladı.

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Karabük ve Bartın Arap yatırımcıların radarında!

Karabük ve Bartın’a gelen Arap yatırımcılar, turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrendi. Yatırımcılar bölgede otel yatırımı yapmak istediklerini açıkladı.

Suudi Arabistanlı Firmalar İle İkili Görüşmeler Etkinliği 3 Nisan'da!

İstanbul Ticaret Odası tarafından 3 Nisan 2017 Pazartesi günü, “Suudi Arabistanlı Firmalar İle İkili Görüşmeler” isimli etkinlik gerçekleşecek. Etkinlikte, Arap ülkelerinde yatırım fırsatları ile ilgili sunum yapılacak.

turizm firmaları arap turist Haberi

turizm firmaları arap turist


Kale Outlet Center AVM Müdürü Bülent Karataş, “Çoğunluğu Arap turistlere hizmet verenler olmak üzere toplam 28 tur firmasıyla çalışıyoruz” dedi


2013 yılını 8 milyon ziyaretçi ile kapattıklarını söyleyen Kale Outlet Center AVM Müdürü Bülent Karataş, “Ağustos ayından itibaren çoğunluğu Arap turistlere hizmet verenler olmak üzere toplam 28 tur firmasıyla çalışıyoruz ve bu sayıyı her geçen artırıyoruz” dedi.


Son  5 aylık süreçte alışveriş merkezlerini 81 bin 450 turistin ziyaret ettiğini kaydeden Karataş, “Yani bu da ayda ortalama 16 bin 290 turist demek... Bu durumdan kiracılarımız oldukça memnun” dedi.


KDM AVM Kiralama, Yönetim ve Danışmanlık Şirketi olarak Kale Outlet Center’ın yönetimini Ekim 2012’de devraldıklarını hatırlatan Karataş, “Şu an için alışveriş merkezimizin yüzde 99'u dolu. Yeni kiralamalarımızda daha çok kadın giyim markalarına önem veriyoruz” diye...