02 / 05 / 2024

turizm iş birliği

turizm iş birliği

Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Faig Bagırov, Kayserili iş adamları ile özellikle turizm ve otelcilik alanlarında işbirliği yapabileceklerini, bu konuda büyükelçilik olarak her türlü desteğe hazır olduklarını açıkladı...

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Altın tarafından kuruldu.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yezgi ve Gökhan Nacak ortaklığında kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ömer Biseli, Mohammad A. Sıyam ve Mohammad Ataya ortaklığında kuruldu.

Mear Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mear Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de tarafından kuruldu.

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Umut Yerşen tarafından kuruldu.

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi Maltepe'de Burak Şimşek ve Mansour Fahad F Alsaadoun ortaklığında kuruldu.

turizm iş birliği Haberi

turizm iş birliği



Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Faig Bagırov, Kayserili iş adamları ile özellikle turizm ve otelcilik alanlarında işbirliği yapabileceklerini, bu konuda büyükelçilik olarak her türlü desteğe hazır olduklarını açıkladı. Kayseri Sanayi Odası ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğinde, Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Faig Bagırov ve DEİK Türk-Azerbaycan İş Konseyi temsilcilerinin katılımıyla 'Azerbaycan Ülke Tanıtım Toplantısı' düzenlendi. Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Nureddin Okandan, Azerbaycan'ı, 1991 yılında bağımsızlığını ilan etmesinden sonra ilk tanıyan ülkenin Türkiye olduğunu hatırlattı. Okandan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 2010 yılında Azerbaycan'ı ziyaret ederek, stratejik ortaklık ve karşılıklı yardım anlaşmasını imzaladığını hatırlattı. Okandan, aynı yıl iki ülke liderlerinin İstanbul'da yüksek düzeyli stratejik işbirliği konseyi kurulması yönünde imzalar atması ile birlikte ilişkilerin derinleştiğini anlattı. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'da...