04 / 05 / 2024

turizm karikatürleri sergisi

turizm karikatürleri sergisi

Kalitesi FECO (Federaüon of Cartonists AssociationsUluslararası Karikatürcü Birlikleri Federasyonu), tarafından tescillenen 5.Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na katılan eserlerden oluşan sergi, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda açıldı.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Gökan Zeybek'ten inşaat ve turizm sektörü açıklaması!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkiledi. Kapanmalar ve kısıtlamalar nedeniyle birçok sektör zorluklarla karşılaştı. Peki inşaat ve turizm sektörleri salgından nasıl etkilendi?

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Gayrimenkul ile turizm birlikte büyüyor!

Uzakrota Travel Summit yapıldı. Cathay Group Yönetim Kurulu Üyesi Okan Süha Yıldırım, "Gayrimenkul ve turizm sektörleri geliştikçe, ortak paydaları da genişliyor." dedi.

2016’nın yıldızı turizm olacak!

Küresel ekonomi ve ticari faaliyetler 2015’e göre daha da canlanacak. Eğlence, otomotiv ve turizm, büyümenin lokomotifleri olacak, enerji ve madencilik sektörleri baskı altında kalacak

Uluslararası Turizm Karikatürleri yarışması sonuçlandı!

Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi ve Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleri ile düzenlenen “Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması”nın kazananları belli oldu.

Turizm ve otelcilik iş alımları yükseldi!

Turizm-otelcilik, eğitim, perakende ve sağlık sektörleri 2015’e hızlı girdi. Yenibiris.com ocak ayı istihdam raporuna göre turizm-otelcilik aralık ayına göre eleman arayışını daha da artırarak yine birinci oldu.

Çanakkale, New York Travel Times Show'da tanıtıldı!

Çanakkale ABD'de düzenlenen ' New York Travel Times Show ' Fuarı 'nda temsil edildi. Troia 'nın Arka Bahçesinde Kuş Gözlemciliği projesi kapsamında turizm türleri tanıtıldı.

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na 60 ülke katıldı!

Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi'nin Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği (TUYED) işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlenen 6. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na başvurular sona erdi.

Turizm karikatürleri havaalanında sergilendi!

Kalitesi FECO (Federaüon of Cartonists AssociationsUluslararası Karikatürcü Birlikleri Federasyonu), tarafından tescillenen 5.Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na katılan eserlerden oluşan sergi, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda açıldı.

Turizm Meclisi Toplantısı düzenlendi!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, İstanbul'da düzenlenen turizm meclisi toplantısına katıldı. İstanbul'da Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile Kültür ve Turizm Bakanlığı İl Müdürleri arasında bir çalıştay düzenlendi.

Alternatif Turizm Türleri paneli düzenlendi!

Panelde konuşan Darülaceze Başkanı Çiftçi, "Medikal turizmde katedilen aşamanın önümüzde çok iyi bir örnek teşkil ettiğini belirterek "Bu örneğin benzer şekilde alternatif turizm alanlarında danasıl değerlendirebileceğimizi düşünmemiz gerekir'dedi.

Türkiye’nin Minyatür hali Beyoğlu’nda!

Minyatür sanatçısı Nilgün Gencer tarafından hayata geçirilen ve 43 yıllık sanat birikiminin yansıması olan “43 Yıl ve Türkiye Minyatürleri” sergisi Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

turizm karikatürleri sergisi Haberi

turizm karikatürleri sergisi
Kalitesi FECO (Federaüon of Cartonists AssociationsUluslararası Karikatürcü Birlikleri Federasyonu), taralından tescillenen 5.Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarsması'na katılan eserlerden oluşan sergi, Sabiha Gökçen Havalimanında açıldı. 


Serginin açılışını İstanbul Vali Yardımcısı, Sabiha Gökçen Havalimanı Mülki İdare Amiri Niyazi Can, İSG Havalimanı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hakan Aslan ile Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) Başkam Kerem Köfteoğlu birlikte yaptı. Serginin açılışına yanşmanın koordinatörü Prof. Dr. Nazmi Kozak'uı yanı sıra, ISG Güvenlik Müdürü Ahmet Beyhan, Detay Yayınlan Müdürü Hüseyin Yıldırım, SSC Tur Kurumsal İletişim Müdürü Hülya Selen ve ISG Havalimanı Kurumsal İletişim Müdürü Canan Soysal'da eşlik etti.İstanbul Vali Yardımcısı, Sabiha Gökçen Havalimanı Mülki İdare Amiri Niyazi Can, açılış konuşmasında sanatın evrenselliğine dikkat çekerek, Uluslararası Turizm Karikatürleri Yanşması'mn gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Serginin Koordinatörü...