18 / 05 / 2024

turizm marmaris

turizm marmaris

TURSAB Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, Muğla'nın Marmaris İlçesine gelen tuist sayısında bu yılın ilk 9 ayında, geçen yıl aynı döneme göre yüzde 8'lik artış yaşandığını söyledi...

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Marmaris'in ilk termal tesisi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Güney Ege'nin turizm merkezi olan Marmaris'in ilk termal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Marmaris'te turistlik işletmelerin yüzde 70'i satılığa çıkarıldı!

Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, Marmaris'te turizm sezonunun kötü gidişi nedeniyle turistlik işletmelerin yüzde 70'inin satılığa çıkarıldığını ancak turistlik otellere alıcı talebinin çok az olduğunu açıkladı.

Marmaris'te iç pazar turizm şöleni toplantısı düzenledi!

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) tarafından Marmaris'te geniş katılımlı olarak düzenlenen toplantıda, turizm sektörü masaya yatırıldı.

Marmaris'te 2015 turizm yılı olacak!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) 14-15 Nisan tarihleri arasında Marmaris Turizm Şenliği düzenleyecek..

Marmaris'te turizm zirvesi toplantısı yapıldı!

Marmaris'te turizm değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Polis Evi 'nde düzenlenen toplantıda hanutçuluk ile mücadele için top yekun seferberlik ilan edildi.

Marmaris Körfezi'nde kirlilik araştırması yapılacak!

Marmaris Çevre ve Turizm Gönüllüleri Başkanı Filiz Ersan, İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsünün Marmaris Körfezi 'nde araştırma yapacağını bildirdi.

Marmaris'te 12 milyon liralık yatırımla spor tesisleri yapılacak!

Türkiye 'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan tesisler sayesinde spor turizminde de atağa kalkmaya hazırlanıyor.

Marmaris'te bina yapılacak arsa kalmadı!

Türkiye'nin gözde turizm 2 merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsünde yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

turizm marmaris Haberi

turizm marmaris

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, Muğla'nın Marmaris İlçesine bu yılın ilk 9 ayında, geçen yıl aynı döneme göre yüzde 8'lik artışla 1 milyon 491 bin 6 turist geldiğini söyledi. 


Türkiye genelinde olduğu gibi Muğla'da da sezon öncesinde, İngiltere'deki ekonomik sıkıntı ve son Gezi Parkı olayları nedeniyle yaşanan imaj kaybının İngiliz turist sayısında düşüşe neden olmasının beklendiğini hatırlatan Özbozdağ, "Ancak korkulan olmadı. Her ne kadar Muğla pazarına gelen İngiliz turist sayısında yüzde 2'lik bir düşüş yaşandıysa da bu Marmaris'e yansımadı" dedi. Geçen yılın ilk 9 aylık dönemine göre bu yıl Marmaris'e gelen İngiliz turist sayısında yüzde 6'lık artış olduğunu belirten Özdoğan, "Ayrıca, Rus ve İskandinav pazarı çok iyi geçti. Rus pazarından beklenen yüzde 10'luk artış...