05 / 05 / 2024

Turizm otelcilik iş alımları

Turizm otelcilik iş alımları

Turizm-otelcilik, eğitim, perakende ve sağlık sektörleri 2015’e hızlı girdi. Yenibiris.com ocak ayı istihdam raporuna göre turizm-otelcilik aralık ayına göre eleman arayışını daha da artırarak yine birinci oldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Zerya Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Zerya Turizm Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Ahmet Şan tarafından kuruldu.

Reserve Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reserve Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Kayhan Mutlu tarafından kuruldu.

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Çiftçi tarafından kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rıhab Chalbı Ep Bouallaguı ve Achraf Bouallaguı ortaklığında kuruldu.

Ayapera Turizm Otelcilik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayapera Turizm Otelcilik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ateşçi tarafından kuruldu.

Mybedroom Travel Turizm Otelcilik Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mybedroom Travel Turizm Otelcilik Emlak Hizmetleri Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Louaı Al Shekh Alı tarafından kuruldu.

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tuluk tarafından açıldı. 

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.  Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Argun Özdemir,  Mustafa Kadri Coşkun, İbrahim Taylan Kulbay tarafından kuruldu.

Minalya Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalya Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Arkun ve Hüseyin Çelik ortaklığında kuruldu.

Eurosa Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurosa Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Demirhan ve Özgür Demirhan ortaklığında kuruldu.

Turizm otelcilik iş alımları Haberi

Turizm otelcilik iş alımları

Eğitim, en fazla eleman aranan sektörler listesinde 4. sıradan ikinciliğe yükseldi. İş ve insan kaynakları sitesi Yenibiris.com, iş ilanları ve iş başvuruları doğrultusunda, ocak ayı istihdam raporunu hazırladı. Rapora göre yeni yılın ilk ayında en çok eleman aranan sektörler turizm, perakende ve eğitim oldu. İş arayanlar yine en çok bankacılık-finans sektörüne iş başvurusu yaptı.  


Eğitim 2 basamak yükseldi


Eğitim ve sağlık sektörleri geçtiğimiz yılın son 3 ayına göre eleman arayışını artırdı. Aralık 2014’te en çok iş ilanı verilen sektörler sıralamasında 4. olan eğitim, ilanlarını iki katına çıkartarak 2. sıraya yükseldi.




EN ÇOK İŞ İLANI YAYINLANAN SEKTÖR-OCAK 2015





Ocak ayında bütün sektörler genelinde satış temsilcileri en çok aranan kişiler olurken, aralık ayına göre muhasebe elemanı, sekreter ve mağaza müdürü ilanlarında artış görüldü....