03 / 05 / 2024

turizm ve avm haberleri

turizm ve avm haberleri

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü. Sera Kütahya. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hizmet veriyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma unvanını elinde bulunduruyor.

Antalya'ya rezidans ve AVM geliyor!

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı'na yapılan stat sonrasında mahkeme kararının iptal ettiği dev AVM ve , Rezidans yeniden gündeme geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Antalya yerel yönetimlerini yok sayarak, spor alanını turizm ve ticaret alanına çeviren plan değişikliğini onadı.

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi, Mohamad Kahil, Fahad N F M Albannay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Anthill Residence'ta kuruldu.

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Hakan Gözen, M. Kamuran Gözen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Mevsimtur Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevsimtur Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatma Daloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül'de Fatih Karagümrük, Dervişali Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul Tur Organizasyon Stüdyo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Tur Organizasyon Stüdyo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Temel, Sinan Sökmen Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Sarıyer, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Bayazıt Kuşçu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Promedika Sağlık Turizm ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Promedika Sağlık Turizm ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Rasim Coşkun ve Tarık Tekalan Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de Akın Plaza'da kuruldu.

Gümüşdağ Hafriyat İnşaat Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşdağ Hafriyat İnşaat Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Ayaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Tuzla, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Cümbüş, İbrahim Halil Cümbüş, Mustafa Cümbüş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

Gümüşdağ Hafriyat İnşaat Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşdağ Hafriyat İnşaat Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Ayaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Tuzla, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Anderya Gayrimenkul Turizm ve Yat İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ömer Hayyam Şubesi açıldı!

Anderya Gayrimenkul Turizm ve Yat İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ömer Hayyam Şubesi, Tanay Can Alkan Şube Müdürlüğü'nde 691 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hayat Group İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Group İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Abdel Halim, Ahmed Sanbook tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de kuruldu.

Fil Ambarı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fil Ambarı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Çarmıklı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Salıpazarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Dursun Han'da kuruldu.

turizm ve avm haberleri Haberi

turizm ve avm haberleri

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü. Bünyesine yeni markalar katan alışveriş merkezi eğlenceli etkinliklere imza atıyor Sera Kütahya. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hizmet veriyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma unvanını elinde bulunduruyor. 


Anadolu'nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon kara yolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, yerli ve yabancı birçok markayı bölge halkı ile buluşturmaya devam ediyor. 

Yeni mağazaları müşterilerle buluşturduklarını ve mutluluk duyduklarını belirten Sera Kütahya Genel Muduriı Alakan Tahnıas. "Huzur veren bir ortamda nitelikli ve doğru alışveriş şansı sunuyoruz. Toplumun ihtiyaçlarına duyarlı Atakan Tahmas mağazacılık anlayışına sahibiz. 2014 un diğer yarısında da büyümeye ve Türkiye ekonomisine değer katmaya devam edeceğiz.Çünkü bu bölgenin ekonomik canlılığına da...