16 / 05 / 2024

turizm ve konaklama

turizm ve konaklama

Turizmde yıllık 26 milyar dolarlık ciroya ulaşan Türkiye, Gürcistan,İzlanda, Kırgızıstan ve Kosova'nın da bulunduğu 88 ülkenin bütçesini geride bıraktı. Turizm cirosu Seyşeller, Bahamalar ve Maldivlerin ortalama 6 katına ulaştı...

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

D Coons Emlak İnşaat Turizm Gıda Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Coons Emlak İnşaat Turizm Gıda Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de  Elahe Eftekharı ve Nurettin Muhlis Kirpikli ortaklığı  tarafından kuruldu.

Promod Turizm Ve Konaklama İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Promod Turizm Ve Konaklama İşlemleri Limited Şirketi Fatih'te Birdal Şaka ve İsmail Erdal ortaklığında kuruldu.

Ret Turizm Organizasyon Konaklama Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ret Turizm Organizasyon Konaklama Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gök tarafından kuruldu.

AKR Internatıonal Konaklama Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKR Internatıonal Konaklama Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Mushtaq Ahmed, Kenan Özkan, Safdar Iqbal ve Şahin Cihangir Akgül ortaklığında kuruldu. 

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Gürkan ve Mustafa Ülüş ortaklığıyla kuruldu.

Globy Turizm ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Globy Turizm ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Aktepe ve Cemil Berke Aktepe ortaklığıyla kuruldu. 

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Yılmaz, Yalım Pamir Birlik ve Rabia Birlik ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi kuruldu!

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi Burhan Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İDO turizm ve alışveriş sektörüne de el attı!

Yolcularına konaklama ve alışverişlerde ayrıcalık sunmaya hazırlanan İDO, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) kurduğu stantta, yeni projelerin tanıtımı yapıyor.

Özkalkan Konaklama Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkalkan Konaklama Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Özkalkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Fatih, Molla Hüsrev Mahallesi, Üzümcü Sokak'ta kuruldu.

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ata Met Güngör, Emre Alpozan, Utku Dönmez ve Selim İnci tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

turizm ve konaklama Haberi

turizm ve konaklama


TURİZMDE yıllık 26 milyar dolarlık ciroya ulaşan Türkiye, aralarında Gürcistan,İzlanda. Kırgızıstan ve Kosova'nın da bulunduğu 88 ülkenin bütçesini geride bıraktı.
Türkiye'nin turizm cirosu, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Seyşeller, Bahamalar ve Malplerin ortalama ekonomik büyüklüsünün yaklaşık 6 katına ulaştı.
Türkiye Otelciler Federasyonunca (TÜROFED) hazırlanan 6 aylık genel değerlendirme ve Türkiye'nin gelecek 4-5 yıllık hedeflerinin yer aldığı rapordan derlenen bilgilere göre. 26 milyar dolarlık işlem hacminin ağırlığını, konaklama. yiyecek içecek ve lokantacılık sektörü oluşturuyor.
Söz konusu işlem hacminden elde edilen ciro ise inşaattan perakende ticarete. tarımdan gıda üretimine kadar 54 ana ve alt sektörün gelir kaynakları durumunda. Turizmde 1970'lerde 1-2 milyar dolar olan ciro, 1980'Ii yıllarda 3-5 milyar dolar aralığına yükselirken 1990'lı yıllarda hızlı büyüme sürecine giren sektörün toplam alımlan da 15...