18 / 05 / 2024

Turizmci transit yolcu hedefi

Turizmci transit yolcu hedefi

Turizmciler, İstanbul havalimanlarında 12 milyona ulaşan transit yolcuların konaklamasını hedefleyen ve tüm kesimlerin katılacağı "ortak kampanya" çağrısı yaptılar.Bayındır, "En az 1 milyon turist ve 1.8 milyar dolar ilave turizm geliri elde edebiliriz" d

Ford Transit Minibüs fiyatları ne kadar? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Transit Minibüs'ün en büyük özellikleri arasında işlevselliği, geniş iç hacmi, çeşitli seçenekleri ve dayanıklılığı sayılabilir. Ancak, en önemli özelliği, yolcu taşımacılığı için son derece uygun bir araç olmasıdır. İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi.

Yük veya yolcu taşımanın en güvenli hali Ford Transit Van Şubat zammı oldu mu? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Transit yük taşımacılığında önde ve güvenli olan isimlerden biridir. 2023 Şubat ayına özel zam yada kampanya takip edenler Transit Van ile alakalı gelişmeleri haberimizden öğrenebilir. Peki İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Ford Transit kamyonet fiyatları merak ediliyor! İşte Ford Transit 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Yük veya yolcu taşımak için üretilen Ford Transit kamyonet fiyatları merak ediliyor. Peki  Ford Transit 21 Şubat 2023 fiyatları ne kadar?   Ford Transit 21 Şubat 2023 fiyat listesi.

 Ford Transit Van'a Ocak ayında 25 bin lira zam geldi! Ford Transit Van kaç lira? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Yolcu minibüsleri veya harika bir kargo minibüsü söz konusu olduğunda Ford Transit van'ın popülaritesini inkar etmek neredeyse imkansızdır. Peki Ford Transit Van kaç lira? İşte detaylar

İstanbul Havaalanı’na taşınma bu gece başlıyor!

İstanbul Havalimanı’na büyük taşınma için saatler kaldı. Yeni havalimanı hem transit yolcu taşımacılığının hem de çevresinde kurulacak serbest bölgeyle ticaretin merkezi olacak.

3. havalimanına yerli ve yabancı şirketlerin ilgisi artıyor!

Dev projenin sağladığı potansiyelin kargo ve turizm sektörünü de etkileyeceğini belirten Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, İstanbul’un dünyanın en önemli transit yolcu odağı haline geleceğini söyledi.

Turizmciler 12 milyon transit yolcu hedefliyor!

Turizmciler, İstanbul havalimanlarında 12 milyona ulaşan transit yolcuların konaklamasını hedefleyen ve tüm kesimlerin katılacağı "ortak kampanya" çağrısı yaptılar.Bayındır, "En az 1 milyon turist ve 1.8 milyar dolar ilave turizm geliri elde edebiliriz" d

İstanbul havalimanlarında transit yolcu sayısı 12 milyona ulaştı!

TUROB Başkanı Bayındır: "İstanbul havalimanlarında transit yolcu sayısı 12 milyon gibi çok ciddi bir sayıya ulaştı. Bu potansiyelin turizm sektörü açısından avantaja çevrilmesi için tüm kesimlerin katılacağı ortak kampanya yapılmalı"

YHT Ankara-İstanbul hattında 650 bin yolcu taşındı!

YHT Ankara-İstanbul hattında 650 bin yolcu taşındı. TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, "Açılışından bu yana Ankara-İstanbul hattında 650 bin civarında yolcu taşıdık. Elbette bu gelecekte artacaktır" dedi.

Antalya'ya kruvaziyerle 170 binin üzerinde yolcu geldi!

Port Akdeniz Antalya Limanı'na bu sezon 65 yolcu gemisiyle 170 binin üzerinde yolcu geldi. Limanın son ziyaretçisi ise Bahama bandıralı Amadea isimli yolcu gemisi oldu

Yolcu taşıma hizmeti yapan araçlar engellilerin erişimine uygun hale getirilecek!

Engelliler Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. Şehir içi yolcu taşıma hizmeti yapan araçlardan engelliler için erişilebilir olmayanlara yetki belgesi, izin veya ruhsat verilmeyecek.

Türk Hava Yolları'nın yolcu sayısı yüzde 14 arttı!

Şirketten KAP'a gönderilen trafik verilerine göre THY'nin yolcu doluluk oranı ise Ocak-Ekim döneminde geçen yılın aynı dönemine göre değişmeden yüzde 79.5 seviyesinde gerçekleşti.

Türk Hava Yolları'nın yolcu sayısı 46,2 milyona ulaştı!

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan Ocak-Ekim 2014 trafik verilerine göre, Türk Hava Yolları'nın yolcu sayısı bu yılın ocak-ekim döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,7 artarak 46,2 milyona ulaştı.

Turizmci transit yolcu hedefi Haberi

Turizmci transit yolcu hedefi

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, Türkiye ’nin 2023 turizm hedefleri dikkate alınarak bu fırsatın kullanılmasının çok önemli ve gerekli olduğunu belirterek, "Başarılı bir kampanya yapmamız halinde yıllık en az 1 milyon turist ve 1.8 milyar dolar ilave turizm geliri elde edebiliriz" dedi.


Transit yolcuların şehir ekonomilerine başta taşımacılılık, gastronomi, alışveriş, konaklama, müze ve ören yerleri ziyareti olmak üzere çok sayıda alanda katkı sağladığını ifade eden Bayındır, transit yolcu sayısındaki büyük artışın konaklama sektörü açısından ‘avantaja’ çevrilebileceğine işaret etti ve transit yolcuların turizm hareketine dahil edilebilmesi için şu önerilerde bulundu:


"Transit yolcuların başta İstanbul olmak üzere ülkemizde transfer noktası olarak kullandıkları havalimanlarının bulunduğu şehirlerde konaklaması için bazı uygulamalar yerinde olur. Örneğin Dubai, Çin gibi ülkeler bu tür...