28 / 04 / 2024

turizmciler istanbulda buluştu

turizmciler istanbulda buluştu

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi Mall Of İstanbul turizm sektörünün en önemli temsilcilerini buluşturdu.Buluşmaya yurt dışından İstanbul'a yönelik büyük tur kafileleri getiren 90 farklı acenteden 200 üzerinde turizmci katıldı.

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla buluştu!

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da gerçekleşen Share Atina 2019'da Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Türk yapı sektörü Avrupalı müteahhitler ile buluştu!

Türk yapı malzemeleri sektörü, Avrupalı müteahhitler ile Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de buluştu.

Mimarlık ve tasarım sektörü Arch+Dsgn Summit 2019'da buluştu!

Arch+Dsgn Summit 2019, "Mimari ve Tasarım’da Gelecek" temasıyla 5-6 Nisan’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit 2019, bu sene de yoğun bir katılımla ziyaretçilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Nusret Erzurum'da yaptırdığı külliyesinde öğrencilerle buluştu!

Et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketine yaptırdığı külliyenin kütüphanesinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin isteklerini tek tek dinleyen Gökçe, "Biz okuyamadık siz okuyun" dedi. 

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile buluştu!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

İçmimarlar İzmir'de buluştu!

İçmimarlar ve içmimar adayı öğrenciler, TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen 6. Sektörel Buluşma Etkinliği’nde buluştular. Katılımcı firmaların gün boyu stant açtığı etkinlikte, mesleğinde 25. yılını dolduran içmimarlara plaket takdim edildi.

Altın Emlak Türkiye temsilcileri buluştu!

ALTIN EMLAK’ın 25 (yirmibeş) ilde bulunan 115 ofisi İstanbul Gönen Otel’de bir araya geldi. Altın Emlak Türkiye temsilcileri buluştu.

YEPGEM ve BTM Fatih'te yatırımcılarla buluştu!

Fatih Belediyesi’nin Yenilikçi Projeleri Geliştirme Merkezi Programı YEPGEM ve BTM, girişimci ve yatırımcılarla buluştu. 

turizmciler istanbulda buluştu Haberi

turizmciler istanbulda buluştu

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya yurt dışından İstanbul'a yönelik büyük tur kafileleri getiren 90 farklı acenteden 200 üzerinde turizmci katıldı. 


Türkiye'nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, turizm sektörünün en önemli temsilcilerini buluşturdu. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya yurt dışından İstanbul'a yönelik büyük tur kafileleri getiren 90 farklı acenteden 200 üzerinde turizmci katıldı.Mall of İstanbul Aldar Restaurant'a düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, İstanbul'un doğal ve tarihi zenginliklerinin yanı sıra alışveriş turizmi açısından gelirlerini daha üst seviyeye taşıyabilecek potansiyeli olduğunun altını çizdi. Torun şunları söyledi: 

'Türkiye'nin turizm gelirlerini artırmak ve gelen turistlerin ülkemizden mudu ve güzel anılarla...