28 / 04 / 2024

Turizmciler otellerini satıyor mu

Turizmciler otellerini satıyor mu

Geçtiğimiz yıl turist sayısındaki önemli azalma ile yara alan turizm sektöründe tehlike çanları çalmaya başladı. ETİK Başkanı Mehmet İşler, Eylül ve Ekim rezervasyonlarında gerileme yaşandığını, yatırımcıların otellerinden vazgeçtiğini söyledi.

Turizmciler otellerini satıyor!

Geçtiğimiz yıl turist sayısındaki önemli azalma ile yara alan turizm sektöründe tehlike çanları çalmaya başladı. ETİK Başkanı Mehmet İşler, Eylül ve Ekim rezervasyonlarında gerileme yaşandığını, yatırımcıların otellerinden vazgeçtiğini söyledi.

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy'de 44 adet konut satıyor!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy'de 44 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 31 Mart'ta sona erecek olan projede konut fiyatları 45 bin 854 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 27 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 27 adet konut satıyor. Daire fiyatlarının 35 bin 393 TL'den başladığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü'nde 14 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü'nde 14 adet konut satıyor. Daire fiyatları 96 bin 180 TL'den başlangıç gösteren projede 106,98 metrekarelik 3+1 daireler açık satışa sunuluyor.

TOKİ Sivas Divriği'de 13 adet konut satıyor!

TOKİ Sivas Divriği'de 13 adet konut satıyor. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan konutlar arasında 74,76 metrekarelik 2+1 ve 106,31 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap'ta 3 adet konut satıyor!

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap'ta 3 adet konut satıyor. Başvuruları 23 Mart'ta başlayacak olan projede 75,11 metrekare olarak tasarlanan 2+1 daireler kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Şanlıurfa Hilvan'da 19 adet konut satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Hilvan'da 19 adet konut satıyor. Toplam 19 adet konutun açık satış yöntemiyle satışa sunulduğu projede 352 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Malatya Merkez'de 97 adet konut satıyor!

TOKİ Malatya Merkez'de 97 adet konut satıyor. Başvuruların 16 Mart itibariyle başlayacağı projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta 3 adet konut satıyor!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta 3 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 84,98 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur'da 14 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur'da 14 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 40 adet konut satıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 40 adet konut satıyor. Daire fiyatları 115 bin 774 TL'den başlangıç gösteren projede başvurular 13 Mart ile 30 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok Phuket'te villa satıyor!

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta 59 adet konut satıyor!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta 59 adet konut satıyor. Başvuruların 5 Mart'ta başlayacağı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Turizmciler otellerini satıyor mu Haberi

Turizmciler otellerini satıyor mu

Geçtiğimiz yıl Ukrayna'da başlayan iç savaş ve gelen turist sayısındaki önemli azalma ile yara alan turizm sektöründe tehlike çanları çalmaya başladı. Haziran seçimleriyle gerilen ortam, ekonomik verilerin dengesini kaybetmesi ve artan terör saldırıları ile turizm sektörü de payına düşeni aldı. Eylül ve Ekim rezervasyonlarında geçtiğimiz yıla oranla yüzde 40 gerileme yaşanırken zarar eden otellerin satışı ve devri gündeme geldi. Okulların açılışının ertelenmesine rağmen, turizmdeki daralma devam etti. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Eylül ve Ekim rezervasyonlarında yüzde 40'a varan gerileme yaşandığını belirterek, "2015'i kaybettik. Siyasi ve ekonomik istikrar sağlanmazsa ve elimizi çabuk tutmazsak 2016 yılında da yüzümüz gülmeyecek" dedi. 


Rakipler kullanıyor

Terörün ve istikrarsızlığın olduğu yerde turizmin olmayacağını belirten İşler, "Antalya'da turist arıyor. Antalya'ya yabancı turist...