01 / 07 / 2024

Turizmde ilk 3 arasındayız

Turizmde ilk 3 arasındayız

Yılın ilk yarısında nüfusunun yarısı kadar turist ağırlayan Yunanistan, Akdeniz'in yıldızı oldu. Özellikle ekonomik kriz sonrası pek çok ülkeden vizesiz turist kabul etmeye başlayan Yunanistan 6 milyon 949 bin turisti ağırladı.

Ulu Life Konutları'nda ilk 3 daireye özel lansman indirimi! 

Bursa Ulu Life Konutları'nda ilk 3 daireye özel lansman indirimi yapılıyor. 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projenin teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Özak GYO'dan yılın ilk 3 ayında 384.3 milyon TL'lik konut ve ofis satışı! 

Özak GYO'nun konsolide finansal raporunda yer alan rakamlara göre, şirket yılın ilk 3 ayında 384.3 milyon TL'lik konut ve ofis satışı gerçekleştirdi. İşte Özak GYO'nun portföyü ve kira gelirleri...

Sur Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk 3 ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı!

Sur Tatil Evleri GYO portföyünde yer alan  Sur Tatil Evleri Antalya projesindeki son dakika satış rakamları açıklandı. Projeden yılın ilk üç ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı. İşte ayrıntılar...

2023'ün ilk yarısında en çok satılan otomotiv markaları belli oldu!

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç satışlarında 2023 yılının Ocak-Haziran döneminde ilk 3'te Fiat, Renault ve Ford yer aldı.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre'nin ilk çeyrek bilançoları açıklandı! Hangi şirket kar etti?

Borsa İstanbul’da işlem gören gübre firmalarının 2023 ilk 3 aylık bilançoları resmen açıklandı. 2023 yılının ilk 3 aylık bilançosuna göre, GÜBRETAŞ, BAĞFAŞ zarar ederken, HEKTAŞ’ın karı düştü. Ege Gübre'nin karını artırdığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Turizmde sevindiren haber…Daha sezon başlamadan yüzde 32 yükseldi!

TÜİK’in açıkladığı verilere göre, Türkiye’nin turizm geliri, bu yılın ilk 3 aylık bölümünde geçen yıla oranla yüzde 32,3 oranında artış gösterdi.

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 30 ilin kura çekilişleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle inşa edilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 30 ildeki ilk 3 etabın da kura çekimleri tamamlandı.

Demir fiyatları rekor kırdı! Fiyatlar uçmadı resmen fırladı! 7 ay sonra bir ilk! 3 Ekim 2022 inşaat demir fiyat listesi

Demir fiyatları son zamanların en yüksek rakamlarına ulaştı. Bugün demir fiyatları uçmadı resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları son dakika güncel fiyat listesi açıklandı. Peki demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte 3 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Fortune 500 listesinin zirvesindeki ilk 3 Türk şirketi belli oldu

Fortune 500 Türkiye-2021 Araştırması’nda yer alan şirketlerin toplam net satışları bir önceki yıla göre yüzde 65,7 artarak 3 trilyon 212 milyar liraya çıktı. Fortune 500 Türkiye'nin listesinde ilk 3 sırayı alan Türk şirketleri bakın kimler oldu?

Turizmde ilk 3 arasındayız Haberi

Turizmde ilk 3 arasındayız


Yılın ilk yarısında nüfusunun yarısı kadar turist ağırlayan Yunanistan, Akdeniz'in yıldızı oldu. Özellikle ekonomik kriz sonrası pek çok ülkeden vizesiz turist kabul etmeye başlayan ve fiyatlarda indirime giden 11 milyon nüfuslu Yunanistan 6 milyon 949 bin turisti ağırladı. Geçen yılın aynı döneminde 5 milyon 936 bin turist çeken Yunanistan turist sayısını yüzde 17.07 artırdı.


Türk turizmi yüzde 4.7 arttı 

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) verilerine göre ocak-haziran döneminde, Akdeniz çanağında en çok turisti 28 milyon 18 bin kişi ile İspanya ağırladı. İspanya'yı 15 milyon 238 bin turist ile Türkiye izledi. Türk turizmi 6 aylık dönemde yüzde 4.73 büyüme yakaladı. 


Mısır yüzde 21 geriledi

İç karışıklıklar nedeniyle turist girişleri duran Mısır ise 6 aylık dönemi yüzde 25.19 gerileme ve 4 milyon 432...