16 / 05 / 2024

Turizmin Oskarları

Turizmin Oskarları

Dünya turizmine yön veren liderleri bir araya getirecek World Tourism Forum, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle 30 Nisan'da Shangri-La Bosphorus Otel'de düzenlenecek.

Metro Market turizmin yoğun olduğu 3 bölgede mağaza açtı!

Metro Toptancı Market sahil şeridi olarak adlandırılan turizmin yoğun olduğu Ayvalık ve Fethiye ile birlikte Antalya'daki ikinci mağazasını da hizmete sundu.

1988 yılında ''Sıraevler'', turizmin hizmetine girecekmiş!

1988 yılında Akaretler Yokuşu'ndaki Sıravler, restore edilerek turizmin hizmetine girecekmiş. Net Holding ve Ramada Otelcilik Şirketi tarafından 49 yllığına kiralanan 40 dükkanla 170 daireden oluşan binalar, ''yap-işlet-devret'' modeliyle işletilecekmiş.

Kadir'in Ağaç Evleri alternatif turizmin gözdesi!

TÜRKİYE'DE alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Kadir'in Ağaç Evleri bu yıl da fuarda yerini alıyor..

Barış ve huzur turizmin en büyük sermayesi!

Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye’ de turizmin kalbi sayılacak, Sultanahmet’teki gibi saldırıların, İstanbul gibi kimlikli kentlere seyahatlerde tedirginlik yaratabileceğine dikkat çekti.

Taşkuyu Mağarası turizmin hizmetine açıldı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 2006 yılında ortaya çıkarılan ve Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Taşkuyu Mağarası turizmin hizmetine girdi. Mehteran takımın verdiği konser ile başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının

Turizmin kalbi İzmir'de atmaya devam ediyor!

Turizmin kalbi İzmir'de atmaya devam ediyor. Türkiye'nin en büyük turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Fuarı, İtalya ve de Adıyaman'ın partnerliğinde, 900'e yakın firmanın katılımıyla açıldı

Ersin Aydeniz: Muhafazakar turizmin Miami'si olabiliriz!

MUSİAD Fuarı, muhafazakâr turizmin yeni açılımlar yapmasına katkıda bulundu. Fuara katılan firmalar arasında yer alan E7 Grup'un turizm sektöründeki ilk yatırımı, Karadeniz Bölgesinin en büyük oteli Sky Tovver, ilham verdi.

Menderes Türel: Antalya her yeriyle turizmin bir parçası olacak!

Turizmi 12 aya yaymayı planladıklarını anlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın değişeceğini ve yenileneceğini, sadece sahilleriyle değil, her yeriyle turizmin bir parçası olacağını söyledi.

Menderes Türel: Antalya her yeriyle turizmin bir parçası olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın değişeceğini ve yenileneceğini, sadece sahilleriyle değil, her yeriyle turizmin bir parçası olacağını söyledi. Menderes Türel, turizmcilere iş birliği çağrısı yaptı.

TUYUP Yeşil Yıldız projesiyle turizmin niteliği artacak!

Turizm sektöründe eğitim kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmek için hayata geçirilen "Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi" (TUYUP) ile insan kaynağı ve turizmin niteliği artacak.

Pamukkale termal turizmin merkezi olma yolunda!

Pamukkale termal turizmin merkezi olma yolunda ilerliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçesi'nin termal turizmin başkenti olabilmesi adına, dünyanın önde gelen termal turizm merkezlerini mercek altına aldı.

Arnavutluk turizmin yeni gözdesi oldu!

Balkanlar'daki önemli turizm merkezlerinden biri olan Arnavutluk, yaz boyunca dünyanın farklı bölgelerinden gelen turistlere ev sahipliği yaptıv. Turizmin yeni gözdesi Arnavutluk, tatilini deniz kenarında geçirmek isteyenlerin akınına uğradı

Akşehir'de turizmin gelişimi için toplantı düzenlendi!

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından, Akşehir'deki turizmin gelişmesi amacıyla bir istişare Akşehir Kaymakamlığı'nda birçok kişinin katılımı ile bir toplantı düzenlendi.

Turizmin Oskarları Haberi

Turizmin Oskarları

Dünya turizmine yön veren liderleri bir araya getirecek "World Tourism Forum", 30 Nisan'da Shangri-La Bosphorus Otel'de düzenlenecek.


Forumdan yapılan açıklamaya göre, Avrupa, Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Körfez ülkelerinden katılımcılarla turizm sektörünün geleceği masaya yatırılacağı forum, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle ilk kez Türkiye'de gerçekleştirilecek.


"Online turizm", "turizm ve yatırım", "dış politika" ve "turizm" konularında dünya eğilimlerinin tartışılacağı forumda, Türkiye turizm sektörünün aktörleri, dünya turizmine yön veren şirketlerin yöneticileri ile bir araya gelecek. Rusya, Azerbaycan, Katar ve Yunanistan'dan resmi turizm otoritelerinin yöneticileri de programda yer alacak. 


Forumun gala gecesinde ise 36 kategoride "Turizmin Oskarları"...