25 / 05 / 2024

TurizmPark balkanlar turu

TurizmPark balkanlar turu

TurizmPark Balkalar'a tur düzenliyor. Yeni yerleri adım adım keşfetmek, tarihi yerinde öğrenmek ve yeşillikler içerisinde kaybolmak muhteşem bir bahar geçirmenin en keyifli yolu bu tur..

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

Seçimin ikinci turu öncesi piyasa sallantıda! İslam Memiş gram altındaki bombayı patlattı!

İslam Memiş, seçimin ikinci turu öncesi, dolar, borsa ve gram altın altına dair bazı uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

Balkanlar Turizm İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Balkanlar Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih’te Eyüp Gökhan Karpuz tarafından kuruldu.

Balkanlar Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Balkanlar Otelcilik Anonim Şirketi Fatih'de Burhan Balkan tarafından kuruldu.

Balkanlar Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Balkanlar Otelcilik Anonim Şirketi Fatih'de Burhan Balkan tarafından kuruldu.

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu "360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"nu piyasaya sunmak için çalışmalara başladı.

Çift Geyik Karaca Balkanlar'da 10 yeni mağaza açacak!

Türkiye’nin köklü markaları arasında yer alan Çift Geyik Karaca, Balkanlar ve Kuzey pazarında 10 yeni mağaza açacak.

Balkanlar'ın en eski Türk camisi restore edildi!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 1394'te Bulgaristan Hasköy'de hayata geçirilen ve Balkanlar'ın en eski Türk camisi olan Eski Cami'yi restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açtı.

Balkanlar'da Kültürel Mirasın Yeniden İnşası Projesi TBMM'de!

Yunus Emre Enstitüsü tarafından yürütülen Balkanlar'da Kültürel Mirasın Yeniden İnşası Projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Hıdırlık Tabyası Balkanların en büyük interaktif müzesi olacak!

Hıdırlık Tabyası, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan çalışmayla Türkiye'nin ve Balkanların en büyük interaktif müzesi olacak...

GMW Mimarlık'tan Balkanlar’da yeni proje: Portonovi Luxury Resort!

İstanbul merkezli mimari tasarım & uygulama ofisi GMW Mimarlık Balkanlar’da  Portonovi Luxury Resort projesinin tasarımını üstlendi...

TAV'dan Balkanlar ve Afrika'ya yatırım planı!

20 ülkede yatırımları bulunan TAV Havalimanları Holding'in İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Balkanlar ve Afrika'da yatırıma ağırlık vereceklerini söyledi.

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulması için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) arasında protokol imzalandı.

TurizmPark balkanlar turu Haberi

TurizmPark balkanlar turu

Bahar ayları herkesi yazın enerjisine hazırlayan ufak telaşlar barındırır. Yeni yerleri adım adım keşfetmek, tarihi yerinde öğrenmek ve yeşillikler içerisinde kaybolmak muhteşem bir bahar geçirmenin en keyifli yolu. Özellikle yakınlığı ile cazip bir alternatif olan Balkan ülkeleri, kendine özgü kültürel yapısı ve eşsiz doğası ile bahar ayında gezi tutkunları için önemli bir seçenek olmaya devam ediyor. Bu noktada Türkiye’nin önemli seyahat acentalarından TurizmPark’ın, bahar ayını farklı bir tatille renklendirmek isteyenlere harika bir önerisi var: Balkanlar’ı otobüsle karış karış keşfetmek!

Cennetin Yarımadası: Balkanlar

Adriyatik Denizi’nin ve tarihle harmanlanmış yapıların tadını çıkarabileceğiniz muhteşem bir tatil keyfi çok uzağınızda değil. Dağ, deniz ve ormanlar içerisinde tarihi dokusunu saklayan Balkanlar’dan aldığınız keyif, otobüsle yolculuğun ekonomikliği ve eğlencesi ile birleşince katlanarak artacak.

Birden fazla ülkeyi gezerken birbirine...