16 / 05 / 2024

türk ceo

türk ceo

Rolls-Royce, Tufan Erginbilgiç'in Rolls-Royce Holdings Plc'nin CEO'su olarak atandığını duyurdu. Şirketten kamuya yapılan açıklamada, Tufan Erginbilgiç'in 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle yeni görevine başlayacağı dile getirildi.

Nipper, Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle açıldı!

4 milyar dolar cirosuyla dünyanın en büyük pompa şirketleri arasında yer alan Grundfos’un CEO’su Nipper, “Türkiye bizim için özel bir pazar. Ayrıca Türk müteahhitleriyle birlikte büyük pazara ulaşabiliyoruz” dedi.

Türk prefabrik yapı sektörü Amerika kıtasında ihracatını arttırdı!

Türk prefabrik yapı sektörü temsilcilerinden Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, 2018 yılının ilk iki ayında söz konusu kıtaya ihraç edilen yapı adetinin 47’yi bulduğunu söyledi..

Türk müteahhitler için Afrika'da önemli yatırım fırsatları var!

Rönesans MEA CEO’su Cem Özoğuz, Türk müteahhitleri açısından Afrika kıtasında çok büyük fırsatlar olduğunu belirterek "Geleceğin Afrika’da olduğunu düşünüyoruz. " dedi.

ABD’nin gayrimenkul devi Lennar International, Türk pazarında!

ABD’nin gayrimenkul ve satış devi Lennar International Türk pazarına giriyor. Ortadoğu partneri olarak Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul’ü seçti. Projebeyaz Gayrimenkul, 17 Haziran'da Lennar'ın CEO Chris Marlin’i Türkiye’ye getiriyor.

Türk Telekom 2 yılda 30 ili daha akıllı kent yapacak!

Karaman ve Antalya’yı ‘akıllı kent’ uygulamalarıyla tanıştıran Türk Telekom Grubu’nun Kurumsal İş Birimi CEO’su Akarca “2 yıl içinde 30 ili daha ‘akıllı kent’ yapmak istiyoruz. Hedef 81 il” dedi.

Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisi azaldı mı?

Türkiye'de özellikle gayrimenkul konusunda yatırım yapmak isteyen Körfez sermayesi istikrar bekliyor. LMG Global DWC'nin CEO'su Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisinin seçim sonrası dönemde azaldığını söyledi.

Türk Akımı ertelenecek mi?

Gazprom CEO'su Alexander Medvedev, Türk Akımı'nın başlangıç tarihinin erteleneceğini söyledi. Medvedev, projenin ilk hattının 2016 yılı sonunda devreye girmesinin planlanmış olduğunu ancak bu tarihin erteleneceğini söyledi.

Türk Akımı'nın başlangıç tarihi ertelendi!

Gazprom CEO'su Medvedev Türk Akımı projesinin başlangıç tarihinin erteleneceğini açıkladı. Medvedev, toplantıda Türk Akımı'nın ilk hattının 2016 yılı sonunda devreye girmesinin planlandığını ancak bu tarihin erteleneceğini söyledi.

Türk Akımı projesi ertelendi!

Gazprom CEO'su Alexander Medvedev, bugün yapılan toplantıda Türk Akımı projesinin başlangıç tarihinin erteleneceğini açıkladı...

Modern projelerle Türk gayrimenkul sektörü ileri taşınacak!

Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı. Çamlıbel, "Modern projeler geliştikçe, uzun vadede Türk gayrimenkul sektörü de daha ileri taşınacak" dedi.

Türk Akım doğalgaz boru hattı projesinin inşasına başlandı!

Rus doğalgaz üreticisi Gazprom'un CEO'su Alexei Miller, Rusya ile Türkiye'yi birbirine bağlayacak Türk Akım doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başlama kararının alındığını söyledi.

Türk Akımı projesinin inşaatına başlandı!

Rus doğalgaz üreticisi Gazprom'un CEO'su Alexei Miller, Rusya ile Türkiye'yi birbirine bağlayacak Türk Akım doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başlama kararının alındığını söyledi.

Alper Apaydın: Türk yatırımcılar gözünü dünyadaki gayrimenkul fırsatlarına çevirmeli!

Ulusal ve uluslararası piyasalarda dünyaca ünlü projelerin yatırım ve danışmanlığını yapan API Investments’ın CEO’su Alper Apaydın yaptığı açıklamada "Türk yatırımcı gözünü dünyadaki gayrimenkul fırsatlarına çevirmeli" dedi

türk ceo Haberi

türk ceo

BloombergHT'nin haberine göre Erginbilgiç, 24 Şubat 2022'de bu yılın sonunda istifa edeceğini açıklayan Warren East'in yerini alarak 1 Ocak 2023'te yeni görevine başlamış olacak.

Mühendislik geçmişi olan Erginbilgiç, 5 yılı yönetim ekibinin bir parçası olmak üzere roplamda 20 yılı aşkın bir süredir BP'de görev yaptı. 2020'de ayrılmadan önceki son görevinde, BP'nin rafinaj, petrokimya gibi bölümlerini içeren alt iş birimlerini yönetti. Görev süresi boyunca şirkette rekor kârlılık ve güvenlik performansı sağlandı.

Altyapı işletmelerinde büyük ölçekli yatırımlara odaklanan ve yatırımcıları için toplamda 81 milyar doları yöneten özel bir sermaye şirketi olan Global Infrastructure Partners'ın ortağı olan Erginbilgiç, havacılık ve uzay teknolojisi grubu GKN dahil olmak üzere ağır sanayi ve imalat şirketlerinde de bağımsız yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Rolls-Royce Yönetim Kurulu Başkanı Frew, “Tufan Erginbilgiç'in...