19 / 05 / 2024

türk döneri

türk döneri

Çinliler Türk döneri zinciriyle gerçek Türk dönerinin tadına bakabilecek...

İstanbul'un bazı bölgelerinde Türklerin dükkanları kalmadı! Araplar otel de alıyor: Kiralar bu yüzden uçuyor!

İstanbul'un Aksaray, Esenyurt, Beyoğlu gibi ilçelerinde yaşayan Suriyeliler kendilerini kimsenin kabul etmediğini belirtiyor. Türk vatandaşlar ise bazı yerlerde Türk dükkan bile kalmadığını, otelleri bile Arapların aldığını belirtti. İşte ayrıntılar...

 ‘Türk Devletleri Teşkilatı gıda ve enerji kriziyle baş etmede önemli bir güç merkezi oldu’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Dünyası İş Forumu’nda konuştu. Bolat, Türk Devletleri Teşkilatı'nın (TDT) yeni konjonktürde oluşturduğu vizyon, proje ve faaliyetlerle artık önemli bir güç merkezi haline geldiğini ifade etti.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Mücahit Demirtaş yaptığı açıklamada, "Hayırda yarışanların en önünde olmak dileği ve hedefiyle Milli Dayanışma Kampanyası'nda yer alacağız." ifadelerine yer verdi.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk dünyasını birleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TDMMB'nin toplantısında dev ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın Türk dünyasını birleştireceğini belirtti.

Bolu Köroğlu Parkı, Türk dünyasını buluşturacak!

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Türk Cumhuriyetleri ile ‘Köroğlu Kardeşliği’ kuracağız ve kardeş şehirler olarak birlikte hareket edeceğiz." dedi.

Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı sürüyor!

Bakan Avcı, Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında incelemede bulundu, şehit ailesini ziyaret etti.

Recep Altepe: Bursa Türk Dünyası’nın da başkenti olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrasya Türk Dernekleri Federasyonu’nun organizasyonuyla Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen ‘Türk Dünyası Spor Oyunları Şöleni’, coşkulu anlara imza attı.

Türk Dünyası Mimarlık Ödülü Ahmet Vefik Alp’e verildi!

Türk Dünyası Topluluğu tarafından TC Muğla SK Universitesi bünyesinde bu yıl ilki düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Mimarlık Ödülü Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in Japonya Yamagata da Türk Evi projesine verildi.

Türk Dünyası Meydanı projesi basına tanıtıldı!

20 milyon lira mal olacak olan Türk Dünyası Meydanı projesi toplam 56 bin 400 metrekare alana sahip olacak ve Türkiye’nin en büyük kent meydanı olma özelliğini taşıyacak.

Eskişehir'de Türk Dünyası Kent Meydanı Projesi tanıtıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de yapılması planlanan Türk Dünyası Kent Meydanı'na ilişkin "Burası Türkiye'nin en büyük kent meydanı olacak" dedi.

Egekent 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nda sona yaklaşıldı!

Egekent girişinde projelendirilen 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın bitimine sayılı günler kaldı. Bol yeşil alanı ile dikkat çeken ve sosyal donatı alanlarının bulunduğu parkta yürütülen çalışmalarda sona yaklaşıldı

türk döneri Haberi

türk döneri
Dünyanın en büyük fastfood pazarı olan 1,3 milyar nüfuslu Çin'e Türkiye'den önemli bir adım atıldı. Çin'de Komagene firması gerçek Türk döneri yapan fastfood türü döner zinciri açıyor. Çinliler artık gerçek Türk döneri yiyebilecek. Komagene, döner zincirini bir Çinli ortak ile açacak. İlk restoran müslümanların yoğun yaşadığı Ningxia Hui Özerk Bölge'sinde açıldı. Çinli işadamlarında ilgi gören projenin ilk etabında 15 şubenin açılması...