27 / 04 / 2024

türk eximbank ihaleleri 2015

türk eximbank ihaleleri 2015

Türk Eximbank A.Ş., Ankara Çankaya ve Yenimahalle'de toplam 19 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhtiyaç fazlası 19 gayrimenkulün KDV'siz fiyatlarla satışı 15 Ekim'de Eskidji tarafından yapılacak.

Türk müteahhitlerin teminat mektubu sıkıntısını Türk Eximbank çözecek!

Türk müteahhitlerin uzun süredir dile getirdiği "Eximbank teminat mektubu versin" talebi karşılık buldu. Müteahhitler taleplerini 10 başlık altında topladı. 

Ruhsar Pekcan: Türk Eximbank 60-140 baz puan faiz indirimine gitti!

Ticaret Bakanı Pekcan, Türk Eximbank'ın ihracata olan desteğini döviz kredilerinde yeni faiz indirimleriyle artırarak sürdürdüğünü belirterek, söz konusu kredilerde 60-140 baz puanlık faiz indirimi yapıldığını açıkladı.

Türk Eximbank marka kredisi desteğini artırıyor!

Türk Eximbank Genel Müdürü Güney "Uzun süredir 3 yıl vade ile sınırlı olan marka kredimizin toplam vadesini azami 10 yıla çıkardık. Ayrıca 10 yıl vade 3 yıla kadar da geri ödemesiz dönem içeriyor." ifadesini kullandı.

Türk Eximbank'tan döviz kredilerinde 90 baz puana varan indirim!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk Eximbank'ın Türk lirası kredi faizlerinin ardından döviz kredilerinde de bugün itibarıyla 90 baz puana varan indirim yapıldığını bildirdi.

Türk Eximbank kredi faiz oranlarını düşürdü!

Türk Eximbank, 1 yıl vadeli TL kredi faiz oranını yaklaşık 1 puan indirim ile yüzde 10,65'e indirdi.Türk Eximbank'tan yapılan açıklamada ihracatçı KOBİ’lere ve yüksek teknolojili ürün ihracatı yapan firmalara yönelik olarak kullandırılan 1 yıl vadeli TL kredilerin faiz oranı yüzde 10,65'e düşürüldü.

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

Türk Eximbank Erzurum ofisi 6 Eylül'de açılacak!

Türk Eximbank Erzurum İrtibat Bürosu 6 Eylül'de DAİB binasında düzenlenen törenle açılacak...

Türk Eximbank müteahhitler için teminat desteğine başlıyor!

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, 2018'den itibaren teminat mektubu konusunda adım atacaklarını söyledi.

Türk müteahhitler dünyada bir marka!

Türk müteahhitlerinin dünyada marka olduğunu belirten Taca İnşaat’ın patronu Tayyar Akkurt, “Hem ürün kalitesi hem de zaman açısından bizim üzerimize yok. Bir de Eximbank’ın desteği ile gidersek, alamayacağımız iş yok. Ülkemize ciddi döviz kazandırırız” şeklinde konuştu.

Eximbank'tan Türk müteahhitlerine hazine garantili destek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Eximbank'ın birçok ülkede yapılacak projelerde Türk müteahhitlerini bu şekilde hazine garantili olarak destekleyebileceğini vurguladı.

Türk müteahhitlerine Çin ve Hindistan'a karşı rekabet desteği!

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, "Türk müteahhitlerinin Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin firmalarıyla rekabet edebilmesi amacıyla alternatif finansman modelleri geliştiriliyor." dedi.

Türk müteahhitlere Çin ve Hindistan'a karşı finansman desteği!

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Türk müteahhitlerinin Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin firmalarıyla rekabet edebilmesi amacıyla alternatif finansman modelleri geliştirildiğini bildirdi.

Türk Eximbank Çankaya’daki 52 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Eximbank’ın Ankara Batıkent ve Çankaya’daki 52 taşınmazı, Eskidji Müzayedecilik aracılığıyla satılacak.

türk eximbank ihaleleri 2015 Haberi

türk eximbank ihaleleri 2015


Türk Eximbank A.Ş., Ankara Çankaya ve Yenimahalle'de toplam 19 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhtiyaç fazlası 19 gayrimenkulün KDV'siz fiyatlarla satışı Eskidji tarafından yapılacak. Gayrimenkullerin fiyatları 131 bin TL, 133 bin TL ve 179 bin 937 TL olarak belirlendi.


Ankara Sıhhiye Sürmeli Otel'de gerçekleştirilecek olan müzayede Eskidji Yenibosna / İstanbul ve www.eskidji.com internet sitesinden naklen canlı olarak yayınlanacak.


Türk Eximbank'ın gayrimenkulleri için açık artırma 15 Ekim 2015 Perşembe saat 14:00'te gerçekleştirilecek. Satışlar peşin olarak yapılacak. Toplantıya her bir gayrimenkul için 5 bin TL nakit teminat yapılarak giriliyor.


Satış şartnamesi için