06 / 05 / 2024

türk markalar mağazalaşma atağı

türk markalar mağazalaşma atağı

Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemiden en çok zarar gören sektörler arasında yer alan perakendede yatırımlar hız kesmedi...

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Türk markalar gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleşiyor!

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

Pandemi Türk markaların mağazalaşma atağını kesemedi!

Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemiden en çok zarar gören sektörler arasında yer alan perakendede yatırımlar hız kesmedi...

Türk markalarından yurt dışı atağı!

Kovid-19 salgını sebebiyle yurt içindeki satış gelirleri düşen Türk markaları, döviz kurunda yaşanan artış ve özellikle Avrupa’da ucuzlayan kiralar gerekçesiyle yurtdışına odaklandı. 

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Arnavutluk'taki mağdur Türk işçiler sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Arnavutluk'ta 2019 yılında yaşanan depremden sonra Avrupa Birliği (AB) fonlarıyla inşasına başlanan deprem konutlarıyla ilgili taşeronluk hizmeti veren Türk firmasının sahibi Y.F. dolandırıcılık iddiasıyla suçlanırken, bu firmanın Türkiye'den getirdiği 86 işçinin ise mağdur oldu.

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

Türk-İş, Hak-İş ve TİSK: Kısa Çalışma Ödeneği'nden tüm çalışanlar faydalansın!

Türk-İş, Hak-İş ve TİSK, normalleşme sürecine ilişkin ortak taleplerini açıkladı. 'İstihdamı azaltmayan işverenlere ilave teşvik verilsin' önerisinde bulunan 3 sendika, Kısa Çalışma Ödeneği'nin 2020 yılının sonuna kadar devam ettirilmesi talebinde bulundu.

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Mücahit Demirtaş yaptığı açıklamada, "Hayırda yarışanların en önünde olmak dileği ve hedefiyle Milli Dayanışma Kampanyası'nda yer alacağız." ifadelerine yer verdi.

 Türk markalar 2020'de yurt dışında bin mağaza açacak!

Türk markaların yurt dışında 4 bin 500’e yakın mağazası bulunuyor. Bu mağazalara yenilerini eklemek isteyen yatırımcılar 2020 yılı sonuna kadar yurt dışında bin mağaza açmayı planlıyor...

Türk markaları yurt dışında 4 bin 400 mağazaya ulaştı!

Yurt dışında 4 bin 400 mağazaya ulaşan Türk markalarına bu yıl MAPIC 2019 Fuarı'nda en büyük talep Avrupa ve Rusya’dan geldi...

türk markalar mağazalaşma atağı Haberi

türk markalar mağazalaşma atağı

Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemiden en çok zarar gören sektörler arasında yer alan perakendede yatırımlar da son sürat devam ediyor. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Türk perakendeciler yurtdışı mağazalaşma atağına devam ediyor. 

400 milyon TL yatıracak Peru’yu da giydirecek...

Milliyet'ten Hanife Baş'ın haberine göre, LC Waikiki Başkanı Vahap Küçük, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebiyle hem yurtiçi hem de yurtdışı yatırımlarına ara vermedikerini söyleyerek, “50’ye yakın ülkede faaliyetimiz var. Yeni ülkeler de ekliyoruz. Bu yıl yurtdışında 100 - 120 arasında yeni mağaza açacağız. Daha çok Sahra Altı Afrika ve Güney Amerika odaklıyız. Peru’da ilk mağazayı haziranda açıyoruz. Bu dönemde daha iyi lokasyonlarda daha iyi mağazalar bulabiliyoruz. Ev tekstili için ayrı mağazalar da açmaya başladık. Bu yıl hem mağaza hem de...