14 / 05 / 2024

Türk Tiyatrosuna Hizmet Ödülü

Türk Tiyatrosuna Hizmet Ödülü

Uluslararası Kukla ve Gölge Oyunları Birliği (UNIMA) Türkiye tarafından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a 'Türk Tiyatrosuna Hizmet Ödülü' verildi...

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kapsam ağını genişletiyor. Altyapılarını güçlendirmek isteyen operatör firmaları bu çerçevede binalara ödediği baz istasyonu kurulum fiyatını da yeniledi. İşte detaylar...

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.

Türk müteahhitlere Rusya fırsatı!

Yurt dışı müteahhitlik ve teknik müşavirlik sektörü, Türkiye’nin hizmet ihracatında önemli bir yere sahip. Türk müteahhitler yurt dışına açıldıkları 1972'den Temmuz 2021'in sonuna kadar 129 ülkede 428.5 milyar dolar değerli 10 bin 803 projeyi üstlendi.

Türk müteahhitlerine Özbekistan'dan davet!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ''Özbekistan'da birçok Türk müteahhitlik şirketi faaliyette bulunuyor. Onların yanında müşavirlik firmalarının da hizmet vermesini istiyoruz'' dedi.

Londra Türk Ticaret Merkezi açıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Türk Ticaret Merkezi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın başkanlığında açıldı. Bakan Pekcan, TTM’de hizmet veren firmaların ürünlerini inceledi.

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom tarafından Ankara’da yapılan Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi ve Hizmet Yönetim Merkezi’nin de içinde bulunduğu yeni genel müdürlük binası açıldı. 

Türk yatırımcılar Kalifornia'dan gayrimenkul alıyor!

Sotheby's International Realty'nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Uluslararası Emlak Uzmanı Lisansı (CİPS) sahibi olan Almila Gözen, Türk yatırımcısını ABD'de ev sahibi yapıyor. 

Türk Kızılayı'ndan Çapa Kan Bağış Merkezi Ek Binası inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Çapa Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü Ek Binası inşaat, elektrik, mekanik, tadilat, bakım ve onarım hizmet alımı ihale edilecektir..

TOKİ Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor!

TOKİ, önümüzdeki 50 yıl boyunca Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor. UEFA standartlarını da yukarıya taşıyan bu statların bazıları ‘akıllı’ ve ‘ekolojik’ özelliklere sahip

Türk Dünyası Mimarlık Ödülü Ahmet Vefik Alp’e verildi!

Türk Dünyası Topluluğu tarafından TC Muğla SK Universitesi bünyesinde bu yıl ilki düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Mimarlık Ödülü Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in Japonya Yamagata da Türk Evi projesine verildi.

Kocaeli Türk Telekom binası yıkılıyor!

Akçaray tramvay projesi güzergahında bulunan Türk Telekom’un eski hizmet binası, 2 adet işhanı, Körfez Otel ve iki katlı evin yıkımına başlandı. 5 gün sürmesi planlanan çalışmalar kapsamında Merkez Bankası yan yolu trafiğe kapalı olacak.

Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası açıldı!

Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası düzenlenen bir törenle vatandaşların hizmetine sunuldu, açılış törenine Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek veK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da katıldı...

İran'da Türk yatırımcısı için inşaat sektöründe iş imkanı oluşacak!

DEİK Başkanı Vardan: "Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için inşaat, altyapı, enerji, otomotiv, maden, turizm, hizmet ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak" dedi.

Türk Tiyatrosuna Hizmet Ödülü Haberi

Türk Tiyatrosuna Hizmet Ödülü

Uluslararası Kukla ve Gölge Oyunları Birliği (UNIMA) Türkiye tarafından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a 'Türk Tiyatrosuna Hizmet Ödülü' verildi. Hacivat ve Karagöz resminin bulunduğu ödülü alan Başkan Demircan, "Hacivat ve Karagöz bize insan olmayı, bu topraklarda adam olmayı öğretiyor” dedi. 


UNIMA Türkiye, Beyoğlu Gençlik Merkezi'nde “Geleneksel Türk Tiyatrosuna Hizmet Ödülleri" düzenledi. Törene Beyoğlu Belediye Başkanı Başkan Demircan'ın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.   Şiir dinletisiyle başlayan tören, Kültür ve Turizm Bakanlığı Geleneksel Türk Tiyatrosu Sanatçısı Hakan Arısoy’un kukla gösterisi ile devam etti. Birbirinden farklı kukla gösterilerin sunulduğu ödül töreninde kukla sanatçısı Arısoy performansından dolayı katılımcılardan büyük alkış aldı.

   Kukla gösterisi sonrası Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a Hacivat ve Karagöz resminin bulunduğu “Geleneksel Türk Tiyatrosuna Hizmet Ödülü” verildi....