11 / 05 / 2024

türk turistlerin tercih ettikleri ülkeler

türk turistlerin tercih ettikleri ülkeler

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) her mevsim güneşli olması, Türkiye’ye yakınlığı, alışveriş imkanları ve eğlence hayatı nedeniyle son yıllarda Türk tatilcisinin tercihleri arasında önemli bir sıraya yerleşti.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Toyota açıkladı! Toyota'da 200 bin Türk Lirası indirim fırsatı...

Toyota otomobil markası, Corolla modeli ile Türkiye'deki pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Buna göre, yayımlanan güncel otomobil fiyat listesine bakıldığında, 200 bin Türk Lirası indirim olduğu da kaydedildi. İşte Renault Clio ve Toyota Corolla ve haberin ayrıntıları...

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine, neden yatırım yapıyor? 

Türk kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettikleri kripto para birimleri ise sırasıyla Bitcoin, Ethereum ve Bloktopia olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Türk yatırımcılar gayrimenkulde İngiltere'yi tercih etti!

Türkiye Gayrimenkul Fiyat Endeksinde yer alan verilere göre; Türk yatırımcılar son üç çeyrekte gayrimenkul yatırımında İngiltere'ye yöneldi.

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Karadağ Türk müteahhitlerin yeni gözdesi oldu!

Karadağ, sunduğu pek çok avantaj ile Türk yatırımcıların da gözdesi. Bugüne kadar daha çok Ortadoğu ülkelerinde inşaat projeleri gerçekleştiren Ongan İnşaat ve Antalya merkezli BHG Yapı da bu ülkede yatırım yapmayı tercih edenler arasında...

Katar'da ilk tercih Türk mobilyası!

''MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, Katar'da Türk mobilyasına gösterilen ilginin arttığını vurgulayarak, "Şu anda Katar'daki lüks otel ve rezidanslarda, bütün projelerde artık birinci tercih Türk mobilyasıdır." dedi.

Rusya inşaat sektöründe Türkler'i tercih ediyor!

KPMG Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri Türk Masası Başkanı Karakaş, "İnşaat, Türk şirketlerin rakiplerinden daha güçlü oldukları ve Rusya’nın da Türkler'i tercih ettiği bir sektör. " açıklamasında bulundu.

Türk iş adamları yatırım için ABD ve Çin'i tercih ediyor!

Türk iş adamlarının yurt dışı yatırımlarında en fazla dikkate aldığı unsur, Türkiye'nin muhatap ülkeyle ilişkisi oluyor. Yurtdışı Yatırım Endeksi'ne göre, en cazip ülkeler ise ABD ve Çin.

Türk konut sektörü Alman markalarını tercih ediyor!

Üretim sisteminde uzun ömür, sağlamlık ve güvenilirliği ilke edinen Almanya, kaliteli ürünleriyle dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alıyor. Türk konut sektörü "Made in Germany" etiketinden vazgeçmiyor.

Türk Havak, Selenium Retro'yu tercih etti!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde ofis bloğunun ilk sakinleri THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) olacak.

Türk Havak, Selenium Retro'yu tercih etti!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde ofis bloğunun ilk sakinleri THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) olacak.

türk turistlerin tercih ettikleri ülkeler Haberi

türk turistlerin tercih ettikleri ülkeler


2011 yılında yaklaşık 8 bin, 2012 yılında 10 bin ve 2013 yılında ise 13 bin Türk vatandaşı BAE’yi ziyaret etti. OTI Holding bünyesindeki tur operatörleri, 2012’de Rusya, Ukrayna ve Türkiye’den 45 bin 574 turisti BAE’ye götürürken, bu sayı ODEON Tours Yer Hizmetleri BAE’nin kurulmasıyla 2013’te yüzde 24 gibi büyük bir artışla, 56 bin 550 kişiye ulaştı. OTI Holding şirketleri BAE’de, 2019’a kadar hizmet verdikleri turist sayısını 5 kat arttırarak 250–300 bin bandına çıkarmayı planlıyor.


TURİST SAYISI ARTIYOR


BAE’de çalıştıkları otel sayısının 310 olduğunu, ağırlıklı olarak Rusya’dan gelen turistleri ağırladıklarını ifade eden ODEON Tours Yer Hizmetleri BAE Genel Müdürü Bertan Özen, “ODEON Tours BAE olarak OTI Grubu bünyesinde yer alan kendi tur operatörlerimiz Coral Travel Rusya, Türkiye, Ukrayna, Polonya, Gürcistan, Sunmar Rusya,...