28 / 04 / 2024

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?



Dubai, Orta Doğu'nun Asya'ya açılan kapısı konumunda. Finans, transfer ve lojistik merkezi olarak öne çıkıyor. Abu Dabi ve diğer emirliklerle arasındaki bölgeler, depolama üsleri ve belirli imalat faaliyetlerinin yoğun olduğu alanlar olarak işlev görüyor. Dubai'nin finansal, lojistik ve transfer merkezi olması, buraya olan ilginin artmasını sağlıyor. Hal böyle olunca Türk yatırımcılarI yatırımlarını Dubai'ye yapmaya başladı.  

YATIRIMCILAR NEDEN DUBAİ'Yİ TERCİH EDİY0R?

Türk yatırımcılarının Dubai'ye olan ilgisinin son zamanlarda adeta bir çığ gibi büyüdüğünü belirten Aremas Group iştiraki DPA Real Estate Direktörü Ebru Kaplanoğlu, "Türk yatırımcılarının Dubai'ye olan ilgisini; coğrafi yakınlık, vergi avantajları, golden visa gibi cazip fırsatlar ile düşük peşinat seçenekleri gibi unsurlar arttırıyor. yüzde 10'luk bir peşinatla projeye yatırım yapabilme fırsatı oldukça çekici görünüyor" dedi.

Türk yatırımcılarının Dubai ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

BANKALAR UYGUN FAİZE KONUT KREDİSİ VERİYOR

Dubai’de yatırım yapmayı düşünen yatırımcıları, prestijli ve yüksek potansiyele sahip projelerle buluşturuluyor.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye olan ilgisi son zamanlarda adeta bir çığ gibi büyüyor. İstanbul’dan 600'den fazla kişi etkinliğe katılma talebini iletti ve 200'den fazla kişiye özel sunumlar yapıldı.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye olan ilgisini; coğrafi yakınlık, vergi avantajları, golden visa gibi cazip fırsatlar ile düşük peşinat seçenekleri gibi unsurlar arttırıyor. yüzde 10'luk bir peşinatla projeye yatırım yapabilme fırsatı oldukça çekici görünüyor.

İnşaat bitene kadar yüzde 50-60'ı oranında ödeme yapıldıktan sonra kalan kısım için Dubai bankalarından mortgage kullanabilme imkanı da yatırımcılar için ek bir avantaj sunuyor.

BAE’nin gayrimenkul projelerine güvence vermesi ve yatırımcıların inşaat sürecini titizlikle takip etmesinin yatırımı çekici kıldığına vurgu yapan Kaplanoğlu, “Devlet yatırımcılara güven verirken, aynı zamanda riskleri minimize etmeye yardımcı oluyor. Kamunun inşaat takip programıyla siz kendi evinizden inşaatınızın ilerlemesini takip edebiliyorsunuz.''dedi. 
 

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Geri Dön