01 / 05 / 2024

Türkan Bal beylerbeyi hamamı

Türkan Bal beylerbeyi hamamı

Sultan I. Abdülhamid'in annesi Rabia Sultan için yaptırılan 236 yıllık tarihi Beylerbeyi Hamamı'nın 65 yıllık sahibi Türkan Bal, diğer hissedarlarla restorasyon konusunda anlaşamayınca hamamı 11.3 milyon TL'ye satışa çıkardı..

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Türk balı ihracatı 4 ayda 13,5 milyon dolara ulaştı!

Türkiye'den 4 aylık döneminde yapılan bal ihracatı 13 milyon 468 bin doları buldu. 

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Sahtecilik yüzünden Türk balına ihracat yasağı gelebilir!

Avrupa’ya gönderilen 15 parti baldan 14’ünün hileli çıkması sektöre önemli bir darbe vurdu. Balın sahtesini yapmanın kolay, anlaşılmasının ise zor olması nedeniyle balda sahtecilik bir türlü önlenemiyor.

Türk balının ihracatı tehlike altında! Yasak mı geliyor? Yetkili isimden flaş açıklamalar!

Türkiye’de bal sahteciliğinin önüne geçilemezken, bunun nedeninin sahte bal üretmenin kolay ve anlaşılmasının ise çok zor olması olarak görülüyor.  Avrupa’ya gönderilen 15 parti baldan 14’ünün hileli çıkması piyasaya önemli bir kapıyı kapatacak gibi görünüyor.

Bu fiyatı gören hamsi yemeye tövbe ediyor!  Fiyatı dudak uçuklattı!

En sevilen ve özellikle fiyatının diğer balıklara göre daha uygun olması nedeniyle en fazla tüketilen balıklardan olan hamsi, mevsim itibarıyla tezgahlarda fazlalaşmasına rağmen bu bolluk fiyatlara indirim olarak yansımamış görünüyor. 1 kilo hamsinin fiyatının 75 liraya çıkması ve diğer balıklardaki

Migros'ta 18 balık çeşidi yüzde 10 indirimle satışa sunuldu! Palamut 34, hamsi 49 TL! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros tüm balık ürünlerine sepette yüzde 10 indirim uygulayacağını duyurdu. Peki Migros'ta hangi balık çeşitleri satışa sunuldu, fiyatları ne kadar indirime girdi? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mükail Türkan tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Ömay Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ömay Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile türkan Öztürk tarafından kuruldu.

Türkan Bal beylerbeyi hamamı Haberi

Türkan Bal beylerbeyi hamamı

Sultan I. Abdülhamid'in annesi Rabia Sultan için yaptırılan 236 yıllık tarihi Beylerbeyi Hamamı'nın 65 yıllık sahibi Türkan Bal, diğer hissedarlarla restorasyon konusunda anlaşamayınca hamamı iki katlı ahşap köşk, iki katlı taş bina ve bir müştemilat ile birlikte satışa çıkardı. Bal, "Aslında anılarımı satıyorum" dedi.


 Beylerbeyi'nde sanatçı ve elit kesimin müdavimi olduğu tarihi Beylerbeyi Hamamı; içindeki " iki katlı ahşap köşk, iki katlı taş bina ve bir müştemilatı ile birlikte 11 milyon 300 bin liraya satılıyor. Hamamın hissedarlarından Türkan Bal, hamamın 236 yıllık bir geçmişi bulunduğunu ve 65 yıldır da ailesine ait olduğunu belirterek hikâyesini şöyle aktardı: "Abdülhamid zamanında yapılan hamam Beylerbeyi Camii'nden bir yıl önce inşa edilmiş. Osmanlı'da hemen her caminin yakınında bir de hamam yapılırdı ki camide çalışanlar abdest...