13 / 05 / 2024

Türkan Saylanıv evi ne kadara satılıyor

Türkan Saylanıv evi ne kadara satılıyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan’ın Ergenekon soruşturması kapsamında evi arandığında el salladığı Arnavutköy’deki evi satılıyor. Aylan’ın çocukları ev için 2 milyon dolar istiyor.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

BİM'den sürpriz indirim! Fiyatlar düşüyor! 16 Mayıs Salı günü tuvalet kağıdı, sabun, bulaşık tableti, deterjan indirimde

BİM 16 Mayıs Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu ortaya çıktı. Aralarında  tuvalet kağıdı, kağıt havlu, sıvı sabun, bulaşık tableti, çamaşır deterjanı gibi ürünlerin de bulunduğu birçok ürün o gün BİM'de indirime giriyor. İşte detaylar...

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

5 litre ayçiçek yağı 133 TL'ye düştü! Carrefoursa sıvı yağ indirimini peş peşe duyurdu! İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi

Carrefoursa indirimli sıvı yağ fiyatlarını duyurdu. İndirim kapsamında 5 kg ayçiçek yağı 133,50 TL'ye satışa sunuldu. Peki, Carrefoursa'da diğer sıvı yağ çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat! Yetişen 5 litrelik sıvı yağı kapıyor! İşte detaylar!

Sıvı yağ mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Her yemekte tüketilen sıvı yağ fiyatlarını vatandaşlar dikkatli bir şekilde takip ediyor. İşte sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Hollanda'da konut sorununa ilginç çözüm!

Hollanda'da kiralık konut sorunu giderek artarken, Lahey kentinde bulunan bir konut kooperatifi, yalnız yaşayan bekar kiracıları birbirleriyle tanıştırıp, aynı evi paylaşmalarını için"çöpçatanlık" girişiminde bulundu

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mükail Türkan tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Konut sitelerinde oturanlar dikkat! Maliye her an kapınızı çalabilir!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde konut sitelerinde evi olan kişilerin ortak alanlara ilişkin vergi mükellefiyetini kaleme aldı. İşte Nedim Türkmen'in 'Sitede evi olanlara ortak alan mükellefiyeti' başlıklı yazısı...

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Türkan Saylanıv evi ne kadara satılıyor Haberi

Türkan Saylanıv evi ne kadara satılıyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan’ın Ergenekon soruşturması kapsamında evi arandığında, cama çıkarak el salladığı Arnavutköy’deki evi satılıyor. ÇYDD Genel Başkan yardımcısı Nihal Kızıl ilk duyduklarında devreye girdiklerini fakat bütçelerinin yetmediğini belirterek “Türkan hoca Türkiye’nin sembol öncü kadınlarından. Evinin yaşaması lazım. Bir yuva olarak yaşaması lazım. Biz dernek olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Bizi çok aşıyor. Bu konudaki her türlü desteğe açığız, özellikle özel müzecilik alanında gelişmiş kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak istiyoruz. Çağdaş kadınların veya bu yolda emek vermiş kadınların da olabileceği müze gibi düşündük” dedi.


ÇYDD kurucusu Türkan Saylan’ın Arnavutköy Beyazgül Sokak’taki evinin camını “satılık” ilanı asıldı. Saylan’ın çocukları ev için 2 milyon dolar istiyor. ÇYDD Genel Başkan yardımcısı Nihal Kızıl gazetemizin sorularını yanıtladı.




‘Bütçemiz...