29 / 04 / 2024

Türkan Şoray evi

Türkan Şoray evi

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Türkan Şoray, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Türkan Şoray 35 yıl oturduğu Etiler'deki evine veda etmye hazırlanıyor. Şoray, artık Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villada yaşayacak.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mükail Türkan tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

TOKİ'den 6 ilde 1029 konut satışı!

Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, konut satışlarına devam ediyor. Kurum son olarak Türkiye'de 9 kentte 1029 konut satışı gerçekleştiriyor. 

TOKİ'den ayda 400 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ, Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya başlıyor. Yeni konutlarını satışa çıkaran TOKİ, 4 şehirde ayda 400 TL taksitle konut satışı başladığını duyurdu. 

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Ömay Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ömay Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile türkan Öztürk tarafından kuruldu.

Mimariyen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimariyen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkan Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Türkan Şoray evi Haberi

Türkan Şoray evi

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türk sinemasının sultanı olan annesi Türkan Şoray ile yaşadığı Çubuklu’da bulunan villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Yağmur Ünal’ın 2016 yılında taşındıkları havuzlu, Boğaz manzaralı, bahçeli villa 4 katlı olarak inşa edilmiş ve 420 metrekare büyüklüğünde.

İkinci kat Türkan Şoray'a, üçüncü kat ise Yağmur’a ait. Anne-kızın en büyük keyfi ise havuz, çardak ya da kış bahçesinde zaman geçirmek.

Yağmur Ünal “Aynı çatı altında iki ayrı ev planlandı. Annem ve benim alanlarımız farklı. Odaları birbirimizden ilham alarak dekore ettik. Ortaya ikimizin mutlu olduğu, çok kullanışlı bir ev çıktı” diye konuştu.

Türkan Şoray ve Yağmur Ünal'ın 4 katlı...