29 / 04 / 2024

Turkay Özgür kimdir

Turkay Özgür kimdir

DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Finike Kapıçay Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.

Turkay Özgür taşkın alanları için imar uyarısı yaptı!

Antalya Su Yönetimi ve Taşkın Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan DSİ Müdürü Özgür, taşkın alanları için imar uyarısı yaptı. Özgür, "Belediyelerin taşkın koruma projelerinde DSİ onayının alınması önem taşımaktadır" dedi.

Turkay Özgür, Gazipaşa'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, şube müdürleri ile birlikte Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Özgür, “Çalışmalarımız fen ve sanat kaidelerine uygun olarak devam etmektedir." dedi.

Turkay Özgür Gazipaşa ova sulama inşaatında incelemelerde bulundu!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdürü Yardımcıları Oğuz Kasap ve Tuncay Aykan ile birlikte Gazipaşa ilçesinde ova sulama inşaat alanında incelemeler yaptı..

Manavgat'ta dereler için ıslah kararı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, Manavgat Belediye Meclis ve imar Komisyonu üyesi Cenk Bayaz, DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür ve DSİ ilçe Müdürü Erol Tekin, Manavgat Koordinatörlüğü'nde bir araya geldiler.

DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür Antalya yatırımlarını değerlendirdi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, kırsal kalkınmanın anahtarının göl su projeleri olduğunu belirterek, "Bir tarım şehri olan Antalya’da göl su projeleri ile zirai üretimi artırarak çiftçimize büyük kazanç sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Turkay Özgür: Antalya'nın içmesuyu problemi 2045 yılına kadar ortadan kalkacak!

DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'nın içmesuyu problemini 2045 yılına kadar ortadan kaldıracak olan 2845 mm çapındaki boruların döşendiği inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak işte gelinen seviye hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Turkay Özgür: Barajların su hacminde düşme var ama ciddi değil!

DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür: "Aralık ve ocak aylarında beklenen yağış olmaması nedeniyle mevcut baraj ve göletlerin su hacminde yüzde 2 ile 4 arasında azalma var ancak yağış sezonu devam ediyor. Kötü bir tablo sunmanın gereği yok" dedi

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Mungan kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Mungan kimdir? Özgür Mungan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özgür Mungan'ın biyografisi...

Gizem Özgüney kimdir?

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney kimdir? Gizem Özgüney, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gizem Özgüney'in biyografisi...

Hayrettin Güngör kimdir?

AKP'nin Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör kimdir? Hayrettin Güngör, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fermani Özgür Altun, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Fermani Özgür Altun bugün işlerinin yoğunluğu nedeniyle Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Özgür Tort: AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini destekliyoruz!

Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort yaptığı açıklamada AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini desteklediklerini söyledi.

Özgür Peker: İzmir'e 10 milyar TL yatıracağız!

Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, "Yüksek potansiyeline inandığımız İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi...

Özgür Peker kimdir?

Pekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker kimdir? Pekerler İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cengaver Yıldızgöz kimdir?

TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Cengaver Yıldızgöz kimdir? Cengaver Yıldızgöz, ne zamandan beri TSKB bünyesinde hizmet veriyor?

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Hansu tarafından kuruldu. 

Özgür Demir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Demir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Özgür Bulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Özgür Sitesi'nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

Turkay Özgür kimdir Haberi

Turkay Özgür kimdir


DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Finike Kapıçay Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.

İncelemelerinin ardından şantiyede ilgilerden bilgi alan Bölge Müdürü Turkay Özgür şantiye defterini imzaladı.

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü’nin zamanla yarıştığını belirten Bölge Müdürü Özgür " DSİ olarak şunu çok iyi biliyoruz ki; Antalya da turizm ne kadar önemliyse, tarım da bir o kadar önemlidir. Elbette ki tarımın yapılması içinde suya ihtiyaç var. Bizlerde suya sevdalı DSİ çalışanları olarak devasa büyüklükte su yapıları inşa ederek vatandaşımızın istifadesine sunuyoruz. Kapıçay Barajımız da Finike ilçemiz için çok önemli bir yatırımdır. Toplam Baraj maliyeti 43 681 866 TL’dir. Baraj inşaatımızda sıyırma, kondüvi, Karayolu rökasyon kazı çalışmalarının devam ettiğini müşahede ettik. Gökbük...