21 / 05 / 2024

türkay yapı Premium Park Trabzon

türkay yapı Premium Park Trabzon

Premium Park Trabzon'da fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. 24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Amasya Suluova'da Z-Kütüphanelerin yapımına başlandı!

Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk ve orta dereceli okullara yapılacak üç "Z-Kütüphane"nin (zenginleştirilmiş kütüphane) yapımına başlandı.

Nallıhan Kuş Cenneti için iki yeni tünel yapılıyor!

Nallıhan ilçesini Ankara’ya bağlayacak bölünmüş yolun geçeceği güzergahta bulunan Nallıhan Kuş Cenneti'nin etkilenmemesi için iki tünel yapılıyor.

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Tütüncü Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tütüncü Yapı Anonim Şirketi, Hüseyin Tütüncü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

Çanakkale Küçükkuyu tünellerinin yapımına başlandı!

Çanakkale Ayvacık’a bağlı Küçükkuyu tünellerinin yapım çalışmaları başladı. Çanakkale Milletvekili Avukat Bülent Turan, “Projenin zamanında tamamlanması ve hizmete açılması için yakın takibi sürdüreceğiz” dedi.

Özel mülklerde yenilebilir enerji için acele kamulaştırma yapılabilecek!

Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun onaylandı. buna göre; özel mülkiyet taşınmazların yenilenebilir enerji kaynak alanı olarak belirlenmesi halinde, bu alanlar üzerinde acele kamulaştırma yapılabilecek.

Karayolu Boğaz Geçişi ve tünel yapım projelerine itiraz!

Mart 2015’te planlara işlenen Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı yolları ile entegrasyonu sağlayacak Karayolu Boğaz Geçişi’nin ve tünellerinin yapımını projesine, Kağıthane’deki bir bina sahiplerinden itiraz geldi.

Samsun'da arazi toplulaştırması yapılacak!

Samsun ilinde bulunan bazı alanlarda arazi toplulaştırması yapılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Şule Gayretli ve Abdulkadir Gayretli Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Başakşehir, Organize Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

İşte dev kütüphanenin yapılacağı Rami Kışlası'nın hikayesi!

Dün Kültürel Eylem ve Kalkınma Planı'nı açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Eyüp'te bulunan Rami Kışlası'na dev bir kütüphane yapılacağını açıkladı. İşte Rami Kışlası ve hikayesi...

Türkiye genelinde 700 kilometrelik 470 tünel yapılacak!

Türkiye'de bugüne kadar 264 kilometre uzunluğunda 271 tünel hizmete girerdi. 2023 hedefleri kapsamında, uç uca eklendiğinde İstanbul ile Antalya mesafesi uzunluğunda 470 tünelin yapılması planlanıyor.

Konya Can Yaka Konutları'nın daire tanıtımı yapıldı!

1986 yılından beri Konya'ya hizmet veren Can inşaat, önemli bir projeye daha imza atıyor. Meram'da yapımı devam eden Can Yaka Konutları'nın örnek daire tanıtımı yapılırken, konuklara cağ kebabı ikram edildi.

T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Paçal tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi, İkizler Sokak'ta kuruldu.

türkay yapı Premium Park Trabzon Haberi

türkay yapı Premium Park Trabzon


Premium Park Trabzon projesi Türkay Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


4 blok halinde yükselen Premium Park Trabzon Evleri kapsamında 80 adet daire bulunuyor. Projede yer alan konutlar  3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Premium Park Trabzon fiyat listesi:

3 oda 1 salon daireleri 250 bin lira ile 300 bin lira arasında;

4 oda 1 salon daireler 300 bin lira ile 350 bin lira arasında değişiyor.


8 bin metrekare arsa üzerine yayılan Premium Park Trabzon Evleri'nin teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Trabzon Premium Park Evleri 'nde; yüzme havuzu, spor alanları, fitness center ve otopark bulunuyor.


Premium Park Trabzon iletişim:

Telefon: 0462 325 33 45

Web adresi: