25 / 07 / 2024

Turkcell Erciş

Turkcell Erciş

Van’ın Erciş İlçesi, Milli Eğitim Bakanlığı, Turksat ve Turkcell’in şirketlerinden Turkcell Global Bilgi’nin işbirliğiyle 120 kişiye istihdam sağlayan bir çağrı merkezine sahip oldu

Van Erciş'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Van’ın Erciş ilçesinde, TOKİ tarafından 44 hektar alan içerisinde yapılacak olan kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları eski Kara Yusuf Paşa Camisi’nin yıkımıyla start aldı.

İstanbul Turkcell Veri Merkezi Haziran'da açılacak!

İstanbul'daki Turkcell Veri Merkezi’ni Haziran’da açacaklarını belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, şirketlerden veri merkezine yoğun talep nedeniyle müteaahhitler gibi maketten yer sattıklarını söyledi.

Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza otel mi olacak?

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ödemeleri yapıldı!

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm 1. etap ödemelerinin 1 Nisan 2016 tarihi itibarıyla banka hesaplarına yatırıldığı belirtildi.Kentsel dönüşüm ödemeleri Erciş’e birçok alanda rahat nefes aldıracak.

Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Tesisi açıldı!

Erciş ilçesinde onarım çalışmaları tamamlanan Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Tesisi, hizmete açıldı.Açılışta konuşan Kaymakam Yaşar, ilçeye göl manzaralı tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Van Erciş'e 10 milyon TL'lik otogar inşa edildi!

Van Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı'nın yaptığı hizmetler kapsamında Erciş ilçesine Türkiye’nin sayılı otogarı, Başkale ve Özalp ilçelerine ise modern mezbahaneler yaptı.

Van Erciş'teki 90 yıllık okul restore edildi!

Van Erciş ilçesinde 90 yıl önce eğitim öğretime açılan ve deprem sonrası kaderine terk edilen Atatürk İlkokulu, hazırlanan projeyle tekrar eğitime kazandırıldı.

Van Erciş Belediyesi Yeşilova'ya park inşa edecek!

Van Erciş Belediyesi, Yeşilova Mahallesine ikinci bir park yapacak. Belediye Başkan Vekili Güler Avcı, çevre düzenlemeleri kapsamında Yeşilova Mahallesi'ndeki Büyük Cami yanındaki 500 metrekare alanda yapılacak olan park alanında incelemelerde bulundu.

Erciş Belediyesi yeni binasına taşındı!

Erciş Belediyesi, 2011 yılında yaşanan depremle beraber belediye hizmet binasının zarar görüp yıkılmasından sonra yaklaşık dört yıldır hizmet verdiği prefabrik binadan TOKİ'nin 2013 yılında yapımına başlayarak tamamladığı yeni binaya taşındı.

Van Erciş su arıtma tesisi hızla ilerliyor!

Van'da, Avrupa Birliği'nin (AB) hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili bir toplantı düzenlendi.

Van Erciş'te yeni su arıtma tesisleri inşa edilecek!

Van'ın Erciş ilçesinde, Avrupa Birliği'nin hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisleri bölge için örnek bir proje olarak uygulanıyor. Van'da Avrupa Birliği'nin hibe desteği ile büyük bir proje hayata geçiriliyor.

Van Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi için toplantı yapıldı!

Van’da, Avrupa Birliği’nin (AB) hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili bir toplantı düzenlendi. Proje ile ilgili 11. aylık toplantı VASKİ toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Erciş Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alan ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Erciş Şehirlerarası Otogarı ilçede düzenlenen açılış töreni ile bölge halkının hizmetine sunuldu.

Turkcell Erciş Haberi

Turkcell Erciş

Çalışanların yüzde 50’sini oluşturan engelli sayısıyla da öne çıkan çağrı merkezinin 3 milyon TL yatırımla ilçede Şeker Fabrikası”ndan sonra en büyük istihdamı sağlayacağı belirtildi.


Karaman yerine Erciş


Erciş Çağrı Merkezi, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve yetkililerin katıldığı törenle açıldı. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, çağrı merkezinin ilk etapta Karaman’da yapılması için ihaleye çıkıldığını deprem sonrasında planın değişerek Erciş’e yapıldığını anlattı. Dinçer, şöyle konuştu: “Karaman benim memleketim ancak depremden sonra ihaleyi kazanan firmayla da konuşarak çağrı merkezini Erciş’e kurmaya karar verdik. Burası Turkcell ve Turkcell Global Bilgi’nin de desteğiyle Türkiye’nin en ucuz hizmet veren çağrı merkezi oldu. Ayrıca daha önce üç çalışta açılan telefon sistemi burada bir çalışta...