28 / 04 / 2024

Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Tesisi açıldı!

Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Tesisi açıldı!

Erciş ilçesinde onarım çalışmaları tamamlanan Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Tesisi, hizmete açıldı.Açılışta konuşan Kaymakam Yaşar, ilçeye göl manzaralı tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti.



Erciş ilçesinde onarım çalışmaları tamamlanan Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Tesisi, hizmete açıldı.Tesiste düzenlenen açılış programına, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal, Adalet Komisyon Başkanı Regaip Uyan, Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İbrahim Soydan, ilçedeki kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.


Açılışta konuşan Kaymakam Yaşar, ilçeye göl manzaralı tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirerek, "Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü, Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı ve onların denetimlerindeki mahkumların emek vererek hizmet ettikleri bu tesis ilçemiz açısından da önem taşımaktadır. Ercişimiz Doğu Anadolu'nun incisi. Yeşiliyle, deniziyle, ihmal edilmiş, farkına varılmamış bir değer" diye konuştu.Geniş kıyısına rağmen gölün yeterince değerlendirilemediğine dikkati çeken Yaşar, şöyle konuştu:"Erciş'de 3 bin öğretmenimiz var. Askerimiz, polisimiz, kamu görevlimiz bunlar bir yandan tüketici kesim. Memurlarımızın büyük bölümü gençlik çağında. Sosyal tesis ve spor mekanları arayan grup. Bunlar için maalesef yeterli tesisimiz ticari işletmemiz yok. Açılışını yaptığımız mekanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."


Hürriyet 


Geri Dön