14 / 05 / 2024

Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar

Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar

Erciş ilçesinde onarım çalışmaları tamamlanan Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Tesisi, hizmete açıldı.Açılışta konuşan Kaymakam Yaşar, ilçeye göl manzaralı tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandı!

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandığı açıklandı. AK Parti Van milletvekili Abdulahat Arvas ile Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu yapımı süren Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti...

Van'da gündem Erciş'in imar planları!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında imar ve şehircilik toplantısı düzenlendi. Toplantıda Erciş'in imar ve şehircilik konularının görüşüldü.

Van Erişte’deki 223 metruk bina yıkılıyor!

Van Erciş’teki metruk binalar için yıkım kararı alındı. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, bu kararın amacının modern bir şehir oluşturmak olduğunu açıkladı.

Erciş Ulupamir Mahallesi'ne 201 TOKİ konutu yapılacak!

Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, TOKİ tarafından Ulupamir Mahallesi'nde 201 konut yapılacağını açıkladı.

Kapaklı, inşaat sektöründe Türkiye ortalaması üzerinde büyüdü!

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde geçtiğimiz yıl toplam 9 bin 561 adet konut, arsa ve tarla satıldı. 2017'de 26 milyon 310 bin 469 TL tutarında harç tahsilatı gerçekleştirildi.  Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer konuyu değerlendirdi.

Erciş Sahil Yolu Vitrin projesi hayata geçiyor!

Van Erciş Sahil Yolu Vitrin projesi hayata geçiyor. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin, Sahil Yolu projesi için açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı'da hayata geçirdiği kültür merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de katıldı.

Van Erciş'e modern semt pazarı geliyor!

Van Erciş Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, bölgedeki vatandaşlar için birçok yatırımı hizmete sundu. 96 standın bulunduğu ilçede modern semt pazarı inşa edilecek.

Erciş Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile Van’ın Erciş Belediye Başkanlığına görevlendirilen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ilçede yol yapım, parke taşı döşeme ve otopark sorununu çözmek için çalışmalara başladı.

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.

Ordu Mesudiye'nin yeni belediye binasının temeli atıldı!

ORDU'nun Mesudiye Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, belediye meclis üyeleri, resmi kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Muş Varto'nun alt yapısı sil baştan!

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ilçede devam eden yol yapım çalışmalarını denetledi.Çetin, ''2016 yılı yatırım programında Özel İdare Genel Sekreterliği ve KÖYDES projesi kapsamında 2015 yılında kalan ve 2016 yılında yaz sezonunda yapılması planlanan asfalt yol çalışması yapılacak.''dedi.

Muş Varto'ya 100 sosyal konut müjdesi!

Muş Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi'' dedi. 100 konutluk proje evsiz hiç kimseler için hayata geçecek.

Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar Haberi

Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar

Erciş ilçesinde onarım çalışmaları tamamlanan Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Tesisi, hizmete açıldı.Tesiste düzenlenen açılış programına, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal, Adalet Komisyon Başkanı Regaip Uyan, Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İbrahim Soydan, ilçedeki kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.


Açılışta konuşan Kaymakam Yaşar, ilçeye göl manzaralı tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirerek, "Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü, Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı ve onların denetimlerindeki mahkumların emek vererek hizmet ettikleri bu tesis ilçemiz açısından da önem taşımaktadır. Ercişimiz Doğu Anadolu'nun incisi. Yeşiliyle, deniziyle, ihmal edilmiş, farkına varılmamış bir değer" diye konuştu.Geniş kıyısına rağmen gölün yeterince değerlendirilemediğine dikkati çeken Yaşar, şöyle konuştu:"Erciş'de 3 bin öğretmenimiz var. Askerimiz,...