14 / 05 / 2024

Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İbrahim Soydan

Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İbrahim Soydan

Erciş ilçesinde onarım çalışmaları tamamlanan Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Tesisi, hizmete açıldı.Açılışta konuşan Kaymakam Yaşar, ilçeye göl manzaralı tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Otomobil stokçularına peş peşe ceza yağdı! Fırsatçılara 35 milyon liralık ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv piyasasında aşırı fiyat artışlarının ve stokçuluğun önüne geçilmesi için denetim yapıldı. Bu kapsamda fırsatçılara 35 milyon liralık ceza verildi.

Bunu yapmayan tapu sahipleri aman dikkat! Son tarih bir bir açıklandı, büyük ceza geliyor!

Bunu yapmayan tapu sahipleri aman dikkat! Son tarih bir bir açıklandı, büyük ceza geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Bunu yapmayan tapu sahiplerine büyük ceza geliyor! Son tarih tek tek açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Bunu yapmayan tapu sahiplerine büyük ceza geliyor... Emlak vergisi son tarihi tek tek açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Sungurlu Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun inşaatı sürüyor!

Çorum’un Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Çiftlik Köyünde yapımına başlanılan bin 200 kişilik T tipi, 400 kişilik Açık Ceza İnfaz Kurumu için devam eden inşaat çalışmalarını inceledi.

Burdur Traktör Fabrikası arazisi açık cezaevi oluyor!

Atıl vaziyetteki Burdur Traktör Fabrikası (BURTRAK) alanına giderek inceleme yapan Uçar, "Burada açık cezaevi yapılması için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bir çalışma yapacak.

İzmir Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na 94 milyon TL'lik ceza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na özel mülkü dahil edince 94 milyon liralık ceza yedi. Büyükşehir mühendislerinin hatasının faturası İzmirliye kesilmiş oldu.

Kilis L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları'nın inşaatı bu yıl bitecek!

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen yıl Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı

Torunlar GYO'dan 1.6 milyon liralık ceza açıklaması!

TORUNLAR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Mecidiyeköy'deki 10 işçinin ölmesiyle sonuçlanan asansör kazası sonrası bakanlık tarafından 1,6 milyar liralık ceza kesildiği haberini yalanladı...

Erciş-Ağrı karayolunu genişletme çalışmaları kapsamında bir üst geçit yıkıldı!

Erciş - Ağrı karayolundaki yol yapım ve genişletme çalışmaları nedeniyle zemin altında kalan 50 metre uzunluğundaki üst geçit, iş makinelerinin marifetiyle iki saat içerisinde yıkıldı.

Eski kurşun geri kazanım fabrikasına 5,7 milyon liralık ceza kesildi!

Mehmet Emin Birpınar, Gaziemir'de radyoaktif atıkları toprağa gömüldüğü ileri sürülen eski kurşun geri kazanım fabrikasına 5,7 milyon liralık ceza kesildiğini, bunun Türkiye'de verilmiş en yüksek çevre cezası olduğunu bildirdi.

İsviçre'de dağa tırmanırken üstü açık teleferik keyfi!

İsviçre'nin Lucerne kentindeki Stanserhon Dağı'na turistik tırmanış amaçlı kurulan bir teleferik üstü açık olmasıyla dikkat çekiyor

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin evi 5 bin liraya kiralık!

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi boşanma kararıyla evlerini boşalttı. Söz konusu villaya aylık 5 bin lira kira istiyorlar

Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İbrahim Soydan Haberi

Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İbrahim Soydan

Erciş ilçesinde onarım çalışmaları tamamlanan Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Tesisi, hizmete açıldı.Tesiste düzenlenen açılış programına, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal, Adalet Komisyon Başkanı Regaip Uyan, Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İbrahim Soydan, ilçedeki kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.


Açılışta konuşan Kaymakam Yaşar, ilçeye göl manzaralı tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirerek, "Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü, Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı ve onların denetimlerindeki mahkumların emek vererek hizmet ettikleri bu tesis ilçemiz açısından da önem taşımaktadır. Ercişimiz Doğu Anadolu'nun incisi. Yeşiliyle, deniziyle, ihmal edilmiş, farkına varılmamış bir değer" diye konuştu.Geniş kıyısına rağmen gölün yeterince değerlendirilemediğine dikkati çeken Yaşar, şöyle konuştu:"Erciş'de 3 bin öğretmenimiz var. Askerimiz,...