05 / 05 / 2024

turkcell samsun akıllı şehir projesi

turkcell samsun akıllı şehir projesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Turkcell ve Huawei ile Akıllı Şehir İşbirliği için protokol imzaladı.

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayar almak isteyenlere müjde! Turkcell’den, 36 aya varan vadelerle sömestir kampanyası!

Turkcell, 10 ila 23 Ocak 2023 tarihleri arasında Turkcell mağazaları ve Pasaj’da müşterilerine özel, tablet, akıllı telefon, kulaklık ve saat olmak üzere toplam 19 farklı üründe çok cazip teklifler sunacağını duyurdu.

36 dakikada şarj olan akıllı telefon Xiaomi Mi 11T 1719 TL indirimde! İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Turkcell'in e-ticaret sitesi olarak tanınan Turkcell Pasaj, son dönemde en çok tercih edilen akıllı cep telefonlarınan bir olan Xiaomi Mi 11T'ye bin 719 lira indirim uyguladı! Peki, Turkcell Pasaj'da Xiaomi Mi 11T fiyatları ne kadar? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Huawei GT 2 Akıllı Saat indirimli fiyatıyla Turkcell Pasaj'da! İşte 17 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Huawei GT 2 46 mm Akıllı Saat, Turkcell Pasaj'da satışa çıktı. Peki Huawei GT 2 46 mm Akıllı Saat kaç TL? İşte 17 Nisan 2022 ürün ve fiyat ürün ve fiyat listesi...

Haem Energy Elysia Akıllı Robot Süpürge Turkcell Pasaj'da indirimde! İşte 16 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Turkcell Pasaj Haem Energy Elysia Akıllı Robot Süpürge ürününe 500 TL'lik indirim yaptı. İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Turkcell'den akıllı telefonlarda 400 TL indirim! İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...

Turkcell Pasaj'da akıllı telefonlara indirim uygulandı ve indirimin ardından fiyatlar 1.849 Türk Lirasını gördü! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Adana Şehir Hastanesi akıllı hale geldi!

Yozgat’ın ardından Adana Şehir Hastanesi de, Turkcell’in kurduğu dijital altyapı sayesinde akıllı hale geldi. 

Turkcell ve Huawei'den Samsun'da akıllı şehir için işbirliği!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Turkcell ve Huawei ile Akıllı Şehir İşbirliği için protokol imzaladı.

Samsun Tekkeköy Belediyesi'ne akıllı bina!

Samsun’un Tekkeköy Belediyesinin akıllı yeni hizmet binası görenleri hayran bırakıyor. Samsun-Ordu karayolu üzerindeki 16 bin 500 metrekare inşaat alanına ve 16 bin metrekare meydana sahip Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binası 8 kattan oluşuyor.

Samsun'un Akıllı Şehir Stratejisi hazırlanıyor!

ORTA Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mevlüt Özen, "Türkiye'de ilk kez uygulayacağımız proje ile Samsun'un 'Akıllı Şehir Stratejisi'ni hazırlayacağız. Alt yapı, turizm, ulaşım, ekonomik, teknolojik ve birçok farklı alanı içerisine alarak bu stratejiyi hazırlayacağız" dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini inceledi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini ziyaret etti. Eksikleri ve yapılabilecek düzenlemeleri inceledi.

Doğa Okulları'nın Akıllı Okul'u açıldı!

Türkiye'nin makineler arası iletişim (M2M) donanımına sahip ilk "Akıllı Okul"u Doğa Okulları bünyesinde açıldı. Doğa Okulları Ataşehir Bilim Kampüsü, Turkcell teknolojisiyle "Akıllı Okul"a dönüştürüldü.

Turkcell'in akıllı şehir uygulamaları Gaziantep'te tanıtıldı!

Turkcell'in 70 ilde kullanılan akıllı şehir uygulamaları ilk olarak Gaziantep'te tanıtıldı. Akıllı şehir uygulamalarıyla elektrik kesintisi gibi olağanüstü durumlar da yönetiliyor..

Akıllı şehrin tramvayında internet bedava!

Gaziantep, Turkcell ile akıllı şehir konseptini uygulamaya başladı. Şehirde, tramvayda ücretsiz internetten akıllı sayaca kadar birçok yenilik uygulandı. Bu sayede milyonlarca lira tasarruf sağlanması bekleniyor.

turkcell samsun akıllı şehir projesi Haberi

turkcell samsun akıllı şehir projesi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Turkcell ve Huawei ile Akıllı Şehir İşbirliği için protokol imzaladı.

Samsun'da bir otelde gerçekleştirilen törende Huawei Türkiye Genel Müdürü Li Shen, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, işbirliği protokolünü imzaladı.

İmza töreninde Türkçe konuşma gerçekleştiren Shen, Huawei'nin dünyanın 170'i aşkın ülke ve bölgesinde faaliyet gösterdiğini belirtti.

Dünya nüfusunun üçte birine hizmet sağladıklarını dile getiren Shen, "Bu çalışmalar kapsamında, Türkiye de her şehri ve bölgesiyle Huawei için son derece önemli ülke konumunda. Bu vesileyle oldukça yoğun faaliyet gösterdiğimiz bu ülkeye, dünya çapındaki ileri teknolojimizin de katkısıyla 5G, nesnelerin interneti, yapay zeka, bulut, akıllı ve güvenli şehir ile buna benzer gelecek odaklı çözümleri daha fazla adapte etmek için çalışmaya devam...