05 / 05 / 2024

Türken Evi new york

Türken Evi new york

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı tarafından projelendirilen Türken Evi'nin temeli New York'un Manhattan kentinde atıldı.

QNB Finansbank son kez duyurdu! Resmen sona eriyor! Son gün 31 Temmuz!

Sık sık düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıkan QNB Finansbank, bir yandan hediye puan dağıtırken bir yandan da ek taksit imkânı veriyor. QNB Finansbank, yeni düzenlediği kampanyası kapsamında yapılacak alışverişlerde yine ek taksit fırsatı sağlayacağını duyurdu.

Dolarda makas açılınca LPG’ye zam gündeme geldi! Sektör temsilcileri bir bir açıkladı!

Dövizde resmi kur ile piyasa kuru makasının gittikçe açılması, bankada alış ile satış kuru arasında yüzde 6'ya yaklaşan farkın meydana gelmesi, akaryakıt piyasasında işleri karıştırdı. Oto gazda ithalatçı firmalar bugün kur kaynaklı zammı dağıtıcılara yansıtırken, piyasa durumun kalıcı olmasından te

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Türken tarafından kuruldu.

Philips şarjlı süpürgenin özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 20 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Elektrikli süpürgelerde kullanıcılar en çok odadan odaya geçerken kablo boyunun yetmemesi nedeniyle priz değiştirmek zorunda kalmak ve ağır cihaz gövdesini arkadan sürüklemekten şikayet ediyor.  Bu problemleri sona erdiren Philips şarjlı süpürge, tüm evi pratik şekilde temizlemek isteyenlerden tam n

CES 2023'te BMW rüzgarı! Öyle bir ürün gösterdi ki herkesi büyüledi

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023'te her marka kendi ürünlerini tanıtırken BMW'de gelecekten gelmiş edasındaki yeni arabasını tanıttı. BMW i Vision Dee fuarın en gözde arabası olmayı başardı

Kış gelmeden UFO’ya içinizi ısıtacak fiyatlarla sahip olun! İşte 19 Eylül 2022 UFO fiyat listesi.

Kış aylarında tüm evi ısıtmak yerine 27 saniye içinde bulunduğu bölgeyi ısıtmayı tercih edenler için infrared teknolojili UFO’da Eylül fiyatları açıklandı. Stoklar tükenmeden almakta fayda var. İşte 19 eylül 2022 UFO fiyat listesi

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Devlet kurum ve kuruluşları, yardıma muhtaç vatandaşlara pek çok alanda yardım ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 50'den fazla destek projesi yürütürken, annelere 1300 TL destek fırsatı sundu! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. İşte TD5 Bluemaster serisin 8 Eylül 2022 fiyatları

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. New Holland TD5 Bluemaster, çiftçilerin tarladaki en büyük yardımcısı oldu. Firma siparişlere yetişmek için büyük çaba sarf ediyor. İşte TD5 Bluemaster serisinin 8 Eylül 2022 fiyatları!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

New York'taki Türk Evi'nin maliyeti belli oldu!

ABD'nin New York eyaletinde inşa edilen Türkevi'nin maliyeti 291 milyon dolar olduğu ortaya çıktı. 

Türk mimardan New York'a uzay çağı tasarım!

Son yıllarda hayata geçirdiği ilginç tasarımlarla adından söz ettiren Hayri Atak, New York'ta benzersiz bir gökdelen tasarladı.

Mudanya Tirilye’deki tarihi yapılar kamulaştırılacak!

Mudanya Belediyesi tarafından Tirilye’de bulunan tarihi zeytinyağı fabrikası, Perili Ev, Tüccar Evi, Dündar Evi,  yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Tirilye’nin simge evi ile açık hava müzesine dönüştürülmek istenen Girit mahallesinde belirlenen sivil mimari örneği konakların kamulaştırılma çal

Begüm Birgören Caddebostan'daki evini kendisi yeniledi!

Ünlü oyuncu Begüm Birgören, Caddebostan'da 180 metrekare büyüklüğünde bir eve yerleşti. Birgören, tüm evi kendi yeniledi. Kapıları, duvarları ve dolapları boyadı...

Türken Evi new york Haberi

Türken Evi new york

New York merkezli faaliyet gösteren Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (Türken) Türken Evi adını verdiği binasının temeli Manhattan'da atıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, düzenlenen törene Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Alper Aktaş, Türken Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Behram Turan, Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams ve Türk Amerikan toplumunun temsilcileri katılım gösterdi.

Sosyal ve kültürel bağların Türk-Amerikan ilişkilerinde önemli bir rol oynadığını söyleyen Sinirlioğlu, Türk Amerikan toplumunun çabaları olmadan bunun mümkün olmayacağını ifade etti. Türken'in kuruluşundan bu yana örnek bir kurum olduğunu ve ABD'deki Türk ve Müslüman gençleri desteklediğinin altını çizen Sinirlioğlu, "Manhattan'daki Türken Evi de önemli bir kilometre taşı olacaktır" dedi.

2014'te kurulan Türken Vakfının, Müslüman öğrencilere çeşitli imkanlar tanıyarak destek olduklarını...