08 / 05 / 2024

Türkerler İnşaat ankara yeni proje

Türkerler İnşaat ankara yeni proje

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Mahall Ankara'da fiyatlar 386 bin 677 TL'den başlıyor!

Türkerler İnşaat tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Mahall Bomonti'de konut fiyatları 386 bin 677 TL'den başlıyor. Proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Çiftçiler ile Türkerler ayrıldı!

Çiftçiler ile Türkerler ayrıldı. Türkerler İnşaat’ın ismi Çiftçi Towers sahasından kaldırıldı. İnşaatı Çiftçiler Holding tek başına tamamlayacak...

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Mahall Ankara'ya hemen taşın 1 yıl sonra öde!

Türkerler İnşaat imzası taşıyan Mahall Ankara projesinde hemen taşın, 1 yıl sonra ödeme kampanyası sunuluyor..

Mahall Bomonti İzmir Türkerler fiyat listesi!

Mahall Bomonti İzmir Türkerler fiyat listesi minimum 416 bin TL'den başlıyor. Türkerler İnşaat tarafından İzmir Bomonti'de hayata geçirilen projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Mahall Ankara Konutları ödeme şartları!

Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat tarafından Ankara Çankaya'ya inşa edildi. Mahall Ankara Konutları ödeme şartları kapsamında 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Türkerler İnşaat ankara yeni proje Haberi

Türkerler İnşaat ankara yeni proje

Faaliyetleri yaklaşık 50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, bugün bünyesindeki 148 şirketle Türkiye ekonomisine yön veren en önemli temel taşlarından biri. 2017’de bu yıl 1 milyar Euro'luk rüzgar enerjisi YEKA ihalesini kazanmanın mutluluğunu yaşayan Türkerler Holding’in Genel Koordinatörü Atila Sezgin, "Türkerler’in halen devam eden projelerinin toplam yatırım bedeli 6 milyar doları buldu. Gelecek yıl da bu gelişim ivmesini hiç kaybetmeden kararlı adımlarla çalışmaya devam edeceğiz" diyor.

Ekonomist Dergisi'nin ekinde yer alan habere göre; Ankara'da kökenli bir firma olan Türkerler, 50 yıl önce küçük bir mağazada faaliyete başladı. Bugün 148 şirketle Türk ekonomisine yön veren bir holding haline gelen Türkerler, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler Holding Genel Koordinatörü Atila Sezgin, sorularımızı...