10 / 08 / 2024

türkerler inşaat yatırımları

türkerler inşaat yatırımları

VEDAŞ'ın geçen ekim ayında firmalarına devir teslim töreninin gerçekleştirildiğini kaydeden Türkerler Enerji Holding Genel Müdürü Hulusi Kara, bununla birlikte bölgedeki elektrik dağıtımını kontrol etmeye başladıklarını ifade etti...

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Salih Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Onur Kırk tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

türkerler inşaat yatırımları Haberi

türkerler inşaat yatırımları

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (VEDAŞ) TEDAŞ'a ait yüzde 100 oranındaki hissesini 118 milyon dolara devralan Türkerler İnşaat, önümüzdeki süreçte enerji yatırımlarına hız vererek, yenilenebilir enerjiye yönelik 600 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefliyor. 


VEDAŞ'ın geçen ekim ayında firmalarına devir teslim töreninin gerçekleştirildiğini kaydeden Türkerler Enerji Holding Genel Müdürü Hulusi Kara, bununla birlikte bölgedeki elektrik dağıtımını kontrol etmeye başladıklarını ifade etti. 


Aynı zamanda gelecek dönemde eneıji yatırımlarına hız vererek, 600 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını aktaran Kara, hali hazırda inşaatı devam eden 300 milyon dolarlık hidroelektrik santrali (HES) ve jeotermal santral (JES) yatırımlarının olduğunu söyledi. 2014 yılında ise rüzgarda 150 milyon dolarlık bir yatınm öngördüklerini ileten Kara, ayrıca 50 milyon dolarlık yeni bir jeotermal ve 400 milyon dolarlık doğalgaz projeleri olduğundan bahsetti. 


Firmalarının mevcut portföyünde...