16 / 05 / 2024

Turkeybuild 2012 ankara

Turkeybuild 2012 ankara

25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı...

Ankara-İzmir YHT hattı için geri sayım başladı!

İzmir ulaşım yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Temeli 2012'de atılan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattı için geri sayım süreci başladı...

Bursa-Ankara YHT Projesi meclis gündeminde!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, temeli 2012'de atılan Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesinin tamamlanma tarihini meclis gündemine taşıdı..

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara bu akşam sona eriyor!

Ankara ve bölgesinin en büyük organizasyonu Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı. Fuar, bu akşam sona erecek.

Türk yapı sektörü Ekim’de Ankara’da buluşuyor!

Türk yapı sektördeki son gelişmelerin ve en yeni teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Yapı sektörü Ankara ve İzmir'de buluşacak!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara Ekim ayında; 22. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir ise Kasım ayında bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek.

Turkeybuild yapı sektörünü Ankara ve İzmir'de buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuarizmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Bursa-Ankara hızlı tren projesinde son durum ne?

Bursa-Ankara hızlı tren projesi adeta yılan hikâyesine döndü. Temeli, 23 Aralık 2012'de 3 bakanın katıldığı törenle atılan proje için şu ana kadar 400 milyon lira harcandı.

Yapı sektörü 2016'da İstanbul, Ankara ve İzmir'de buluşuyor!

Yapı sektörü, 2016’da İstanbul, Ankara ve İzmir’de Yapı Fuarları – Turkeybuild’de buluşuyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild 2016 takvimi açıklandı.

AKMÜB 28. Ankara inşaat yapı fuarına katıldı!

Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar. AKMÜB Aksaray Müteahhitler Birliği 28.si düzenlenen TURKEYBUILD Ankara inşaat yapı fuarı ve iş geliştirme gezisi düzenledi.

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

28. Yapı Fuarı Ankara'da açıldı!

Bu yıl 28.’si düzenlenen, 9 milyar dolarlık inşaat malzemeleri pazarına sahip Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Turkeybuild Ankara Yapı Fuarı başlıyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1-4 Ekim 2015 tarihleri arasında ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Turkeybuild 2012 ankara Haberi

Turkeybuild 2012 ankara

25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Bölgenin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuar'ı, 12 bin metrekare alana kuruldu. Sektörde faaliyet gösteren 200'den fazla firmanın katıldığı fuara, bu yıl 30 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Yapı Fuarı, Ankara'nın ardından 11-14 Ekim tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek.


Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 35 yıldır düzenlenen fuarın 2012'deki ilk organizasyonu İstanbul'da yapılmıştı. İstanbul'daki fuarı 109 bin 420 yapı profesyoneli ziyaret etmişti.


Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, kentin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Ankara'da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkanı sağlıyor.


Fuar, her yıl, Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler,...